Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τρέχοντας (και) για το εμβόλιο

Εικόνα του άρθρου Τρέχοντας (και) για το εμβόλιο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/09/2021, 12:08
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

To Ioannina Lake Run «τρέχει» παράλληλα με το ιατρικό συνέδριο What is New in Respiratory Medicine, που θα γίνει παράλληλα με τον αγώνα στα Γιάννενα, στις 18-19 Σεπτεμβρίου, την καμπάνια #Run4Vax.

Το μήνυμα είναι απλό και σαφές, υπέρ του εμβολιασμού και ο Γύρος Λίμνης αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη διάδοσή του, κρίνοντας, όπως τονίζει ότι «η σωστή ενημέρωση και επικοινωνία είναι κομβικής σημασίας για να προστατέψουμε την υγεία μας, αλλά και να αντεπεξέλθουμε όλοι με πιο αποτελεσματικό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία».

Το συνέδριο διοργανώνουν η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, της Εταιρείας Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος.

Με τη συνδρομή των πνευμονολόγων που θα βρίσκονται στην πόλη, θα γίνει μια εκτεταμένη προσπάθεια έγκυρης επιστημονικής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, τα οφέλη της οποίας θα βοηθήσουν στο να ανακοπεί η αλυσίδα της μετάδοσης του ιού και να επιστρέψουμε στις αγαπημένες μας δραστηριότητες χωρίς περιορισμούς.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back