ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τρεις μέρες, 9 και 5

Εικόνα του άρθρου Τρεις μέρες, 9 και 5
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/03/2017, 16:21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Η μουσική παράσταση που «έστησαν» στην Αθήνα, στο θέατρο Διάνα, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Ρίτα Αντωνοπούλου μαζί με τον Παντελή Βούλγαρη και τον Οδυσσέα Ιωάννου, έχει ήδη κλείσει τα δύο της χρόνια (αρχικά με τον Χρήστο Θηβαίο). Άλλοι εντυπωσιακοί αριθμοί για το «9 και 5» είναι οι 210 παραστάσεις, οι χιλιάδες θεατές και η κορύφωση, στο Ηρώδειο, τον περασμένο Αύγουστο.

Κοινώς, μπορεί να λέμε ό,τι θέλουμε για τον «Μπίλι», τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, αλλά δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε τη λαϊκή του απεύθυνση, σε καμία περίπτωση. Η παράσταση όμως είναι πολύ περισσότερα πράγματα. Πέρα από το «άγγιγμα» του Βούλγαρη που σκηνοθετικά είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης (έστω και αν είναι συζητήσιμες οι σεναριακές του επιλογές τα τελευταία χρόνια) και την παρουσία ενός από τους σημαντικότερους σύγχρονους στιχουργούς-ποιητές, του Οδυσσέα Ιωάννου, η Ρίτα Αντωνοπούλου είναι μια από τις δυο καλύτερες ελληνίδες ερμηνεύτριες του «νέου κύματος», παρέα με τη Γιώτα Νέγκα.

Όλοι αυτοί έργονται για τρία βράδια στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων: Παρασκευή 3 Μαρτίου, ώρα 21:00, Σάββατο 4 Μαρτίου, ώρα 21:00 και Κυριακή 5 Μαρτίου ώρα 19:00

Τα εισιτήρια κοστίζουν… διόλου ευκαταφρόνητα:20 ευρώ (πλατεία Α και Β) και 17 ευρώ (εξώστης). Φοιτητικά, Ανέργων, Συνταξιούχων - 15 ευρώ (Πλατεία Β , Εξώστης). Προπωλούνται σε Πολυχώρο Αγορά (Κ. Κάτσαρη 11 & Ανεξαρτησίας), «Γερμανός» (Κεντρική Πλατεία), Public και σε όλα τα συνεργαζόμενα σημεία με το viva.gr. τηλεφωνικά στο 11876.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back