Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τράπεζα δύο μέρες την εβδομάδα στον Παρακάλαμο

Εικόνα του άρθρου Τράπεζα δύο μέρες την εβδομάδα στον Παρακάλαμο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/12/2020, 15:34
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τη μερική διατήρηση του υποκαταστήματός της στον Παρακάλαμο του Δήμου Πωγωνίου αποφάσισε η Τράπεζα Πειραιώς. Το τραπεζικό υποκατάστημα, από τις 21 Δεκεμβρίου, λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

Η Τράπεζα Πειραιώς είχε αποφασίσει την παύση λειτουργίας του καταστήματος, με παράλληλη διατήρηση ΑΤΜ στην περιοχή. «Λαμβάνοντας υπόψη τις επικοινωνίες μας με αρμόδιους φορείς, σας γνωρίζουμε τη νεότερη απόφαση της Τράπεζας για την αναστολή του κλεισίματος του Καταστήματος Παρακαλάμου και τη διατήρηση της λειτουργίας του κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, αρχής γενομένης την Δευτέρα 21.12.2020, προσφέροντας το σύνολο των υπηρεσιών της Τράπεζας» τονίζεται σε απαντητική επιστολή της διοίκησης προς τον βουλευτή Ιωαννίνων της ΝΔ Σταύρο Καλογιάννη, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα και τη σχετική είδηση.

Ωστόσο, στην ίδια επιστολή, η Τράπεζα Πειραιώς υπογραμμίζει ότι η ίδια έχει επενδύσει στον εκσυγχρονισμό και στην αναβάθμιση της ηλεκτρονικής τραπεζικής, προσφέροντας «προϊόντα που φέρνουν τις τραπεζικές υπηρεσίες σε κάθε σπίτι και επιχείρηση» όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.


* Φωτό αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back