ΕΚΛΟΓΕΣ

Τρ. Αλμπάνης: «Με μπαγιάτικο και τρύπιο καλάθι ο Μητσοτάκης»

Εικόνα του άρθρου Τρ. Αλμπάνης: «Με μπαγιάτικο και τρύπιο καλάθι ο Μητσοτάκης»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/04/2023, 17:14
ΕΚΛΟΓΕΣ

Tην κριτική του στα όσα –ή καλύτερα δεν είπε- ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα Γιάννενα ασκεί ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Τριαντάφυλλος Αλμπάνης.

Ο κ. Αλμπάνης έρχεται κι αυτός να στηλιτεύσει τα «380+ έργα» και να υπογραμμίσει ότι πρόκειται για έργα που έρχονται από το παρελθόν, που έχουν σχεδιαστεί και έχουν αποφασιστεί από άλλες κυβερνήσεις, ή που λειτουργούν ακόμη.

«Ο πρωθυπουργός σε μια εκδήλωση όπου κανένας φορέας της τοπικής κοινωνίας (πλην του κ. περιφερειάρχη) δεν πήρε το λόγο, ήρθε και έφυγε χωρίς να προχωρήσει σε καμία πραγματικά νέα εξαγγελία για την Ήπειρο, ενώ με τα λόγια.. .έχτισε ανώγεια και κατώγια, παραχωρώντας για μία ακόμη το στρατοπέδο Βελισσαρίου στο Δήμο Ιωαννιτών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Κάνει λόγο για «αοριστίες» για την οδική σύνδεση Ιωαννίνων-Κακαβιάς, για το απόλυτο κενό όσον αφορά τη σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου, για τη διασφάλιση της μισής μόνο χρηματοδότησης για το πάρκο υψηλής έρευνας και τεχνολογίας («εν απουσία της ερευνητικής κοινότητας και της διοίκησης του Πανεπιστημίου» όπως υπογραμμίζει), για καμία κουβέντα που να αφορά την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της Παμβώτιδας κ.λπ.

«Μια κυβερνητική και κακής ποιότητας επικοινωνιακή παράσταση Μητσοτάκη με ‘μπαγιάτικο και τρύπιο καλάθι’ για την Ήπειρο χωρίς όραμα όπως και κάθε αναφορά σε νέα έργα που έχει ανάγκη η περιοχή και θα σηματοδοτούσαν πραγματικά το μέλλον. Όλα όμως έχουν όριο και τέλος… Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν και έχουν την ευκαιρία  να απαλλάξουν τη χώρα και την Ήπειρο  στις εκλογές της 21ης Μάη από μια κυβέρνηση καταστροφική για την κοινωνία» καταλήγει  ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.


* Φωτογραφία αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back