Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τρ. Αλμπάνης: «Ξεκινά μια διαφορετική μάχη»

Εικόνα του άρθρου Τρ. Αλμπάνης: «Ξεκινά μια διαφορετική μάχη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/05/2023, 22:50
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, στην πρώτη εκλογική του μάχη στα Γιάννενα και στη δεύτερη, γενικότερα, καθώς το 2015 ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Θεσσαλονίκης, κατάφερε να έρθει τρίτος. Πίσω από τη Μερόπη Τζούφη και τον Γιάννη Στέφο, οι οποίοι εκλέγονται βουλευτές βάσει των αποτελεσμάτων της Κυριακής της 21ης Μαΐου.

Σε δήλωσή του, ο κ. Αλμπάνης ευχαριστεί όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους.

«Ήταν μια εκλογική μάχη την οποία έδωσα με κίνητρο την αγάπη μου για τα Γιάννενα και την πίστη μου στην προοπτική που έχει αυτή η περιοχή και οι άνθρωποί της. Μοιράστηκα με πολλούς συμπολίτες μου ένα όραμα για τη δίκαιη ανάπτυξη της περιοχής που συναντούσε την ανάπτυξη της χώρας. Τους ευχαριστώ ειλικρινά για το αποτύπωμα αυτών των συζητήσεων στις σκέψεις και στις προτάσεις μου για την περιοχή» αναφέρει. Συγχαίρει δε τους εκλεγέντες βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων.  

Ο κ. Αλμπάνης κάνει και ένα σχόλιο για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών το οποίο «δεν ήταν αυτό που θέλαμε ως ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.». «Ωστόσο, ξεκινά μια διαφορετική μάχη. Ο ΣΥΡΙΖΑ από τη θέση που τον ενέταξε ο λαός θα δώσει αυτή τη μάχη με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της χώρας, επιμένοντας στην υπεράσπιση των κοινωνικών αγαθών και των αδύναμων κοινωνικών ομάδων και προτάσσοντας τα επίδικα της δημοκρατίας και των θεσμών. Συνεχίζουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή για την κοινωνία αναδεικνύοντας το ‘ΜΑΖΙ’ με την κοινωνία…» αναφέρει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back