ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τουρνουά ποδοσφαίρου από το ΚΕΘΕΑ

Εικόνα του άρθρου Τουρνουά ποδοσφαίρου από το ΚΕΘΕΑ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/06/2017, 18:00
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αθλητικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας κατά των ναρκωτικών (26 Ιουνίου) διοργανώνει το ΚΕΘΕΑ «Ήπειρος».

«O αθλητισμός καλλιεργεί στο άτομο αξίες και αρετές όπως η αυτοπειθαρχία, η αυτοεκτίμηση, η στοχοθέτηση στα πλαίσια λειτουργίας της ομάδας, και βοηθά τους νέους να μαθαίνουν τον εαυτό τους, να εντοπίζουν τις δεξιότητες και τα όριά τους,  να υπερβαίνουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους ζωή, καθιστώντας τους έτσι ικανούς να επιτυγχάνουν τους στόχους κα την αυτονομία τους μακριά από επίπλαστους κόσμους» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ).

Στις 18 Ιουνίου, στις 10 το πρωί, το ΚΕΘΕΑ «Ήπειρος» διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου στα γήπεδα του Παραλίμνιου Ψυχαγωγικού Πάρκου. Θα συμμετέχουν: Πυροσβεστική, Αστυνομία, ΕΚΑΒ, ΚΤΕΛ, ΤΑΧΙ, Μηχανικοί , Δικηγόροι, Μονάδες του ΚΕΘΕΑ «Ήπειρος».

Επίσης, σήμερα και αύριο, το ΚΕΘΕΑ συμμετέχει στις δράσεις ευαισθητοποίησης της κοινωνίας σε θέματα εξαρτήσεων που διοργανώνει η ΚΝΕ Θεσπρωτίας στο παλιό δημοτικό σχολείο Παραμυθιάς.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back