Oikonomou pisoi
ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Έκρηξη σε λεωφορείο με 13 νεκρούς (upd)

Εικόνα του άρθρου Τουρκία: Έκρηξη σε λεωφορείο με 13 νεκρούς (upd)
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/12/2016, 12:12
ΚΟΣΜΟΣ

Τουλάχιστον 13 είναι οι νεκροί από την έκρηξη που σημειώθηκε σε λεωφορείο έξω από το Πανεπιστήμιο Ερσιγές της Καισάρειας στην Τουρκία, και τουλάχιστον 48 οι τραυματίες, μεταδίδει το τουρκικό NTV, που επικαλείται πηγές του στρατού. Πηγές του τουρκικού στρατού αναφέρουν ότι έχουν σκοτωθεί 13 στρατιώτες, και ότι πιθανότατα υπάρχουν και τραυματισμένοι πολίτες.


Έκρηξη σημειώθηκε σε λεωφορείο έξω από το Πανεπιστήμιο της Καισάρειας στην Τουρκία. Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές ασφαλείας που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το λεωφορείο ήταν εν κινήσει και μετέφερε στρατιώτες. Πηγές από νοσοκομείο της περιοχής, επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές ασφαλείας που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το λεωφορείο ήταν εν κινήσει και μετέφερε στρατιώτες και πολίτες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη συνέβη όταν το λεωφορείο πέρασε δίπλα από όχημα, που ήταν φορτωμένο με εκρηκτικά.

Η έκρηξη σημειώθηκε μία εβδομάδα μετά τη διπλή βομβιστική επίθεση έξω από το γήπεδο της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη, την ευθύνη της οποία ανέλαβαν Κούρδοι αντάρτες. Από το διπλό χτύπημα σκοτώθηκαν περισσότεροι από 40 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 100. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back