Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τουριστική προβολή και συνέχεια δεσμεύσεων

Εικόνα του άρθρου Τουριστική προβολή και συνέχεια δεσμεύσεων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/05/2020, 16:51
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Για άλλη μια φορά, ο Δήμος Ιωαννιτών μεταφέρει διαβεβαιώσεις για τη θέση που θα έχει η πόλη και περιοχή στην τουριστική προβολή.

Πριν από λίγες μέρες, ήταν ο ΕΟΤ που διαβεβαίωνε, τώρα είναι ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Απαντώντας σε επιστολή του δημάρχου Μωυσή Ελισάφ, ο υπουργός Τουρισμού είπε ότι έχει άριστη συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών και δεσμεύτηκε ότι «ο προορισμός Ιωάννινα θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται λόγω της πανδημίας, με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών».

Επίσης, η ανακοίνωση του Δήμου πληροφορεί ότι ο κ. Θεοχάρης χαρακτηρίζει «τα Ιωάννινα, μια πόλη ιστορική με υψηλή σημαντικότητα για τη χώρα».

Η «σημαντικότητα» λοιπόν, οδήγησε τον  κ. Θεοχάρη να δηλώσει: «Δεσμεύομαι ότι τα Ιωάννινα ως προορισμός θα είναι στην πρώτη γραμμή των ενεργειών τουριστικής προβολής της χώρας, όχι μόνο διότι είναι ασφαλής προορισμός, αλλά και λόγω της φυσικής ομορφιάς του τόπου σας».

Πριν από μερικές μέρες, σε άλλη επιστολή του δημάρχου, είχε απαντήσει στο ίδιο περίπου ύφος με ανάλογες δεσμεύσεις, ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης.

Ο Δήμος Ιωαννιτών με την ανακοίνωσή του, «ευχαριστεί θερμά τον υπουργό για τις άοκνες προσπάθειές του για την επανεκκίνηση του εξαιρετικά πληγέντα τομέα του τουρισμού, μετά τη μοναδική υγειονομική κρίση, μέσω στοχευμένων ενεργειών, καθώς και για το γεγονός ότι βρίσκεται στο πλευρό της τοπικής αυτοδιοίκησης αυτή τη δύσκολη περίοδο».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back