ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα Γιάννενα πήγανε στον ΕΟΤ

Εικόνα του άρθρου Τα Γιάννενα πήγανε στον ΕΟΤ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/05/2020, 18:20
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο Δήμος Ιωαννιτών με ανακοίνωσή του, γωνστοποιεί ότι «επεξεργάζεται το σχέδιο δράσης για την τουριστική προβολή των Ιωαννίνων και την προσέλκυση επισκεπτών στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται λόγω της πανδημίας».

Ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ έχει ανακοινώσει κάποια αδρά χαρακτηριστικά του σχεδίου, έχει καταθέσει προτάσεις στο Υπουργείο Τουρισμού ενώ είναι σε επικοινωνία με τουριστικά γραφεία και αεροπορικές εταιρίες.

Ο Δήμος θα οριστικοποιήσει το σχέδιο μόλις ανακοινωθεί το πλαίσιο λειτουργίας των ξενοδοχειακών μονάδων και σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της περιοχής.

Επίσης, ο Δήμος θα στηριχτεί και σε… παραδοσιακές μεθόδους, όπως είναι η προβολή από τον ΕΟΤ. Ο γενικός γραμματέας του οργανισμού Δημήτρης Φραγκάκης, απάντησε σε επιστολή του δημάρχου ότι τα Γιάννενα και η Ήπειρος «το αμέσως επόμενο διάστημα, θα αποτελούν μέρος της τουριστικής προβολής» που θα κάνει ο ΕΟΤ. Λογικά, ο οργανισμός θα συμπεριλάβει όλη τη χώρα στην καμπάνια του.

«Είμαστε μια περιοχή με μακρά παράδοση στη φιλοξενία, με εξαιρετικά τουριστικά πλεονεκτήματα, με εύκολη, οδική προσβασιμότητα και με πολύ χαμηλό δείκτη κρουσμάτων» έγραψε μεταξύ άλλων στην επιστολή, ο κ. Ελισάφ.

των Ιωαννίνων και της Ηπείρου ενώ θα προγραμματιστούν κοινές δράσεις με το Δήμο Ιωαννιτών, με επίκεντρο τις τουριστικές ροές από την Κύπρο, την Αλβανία, το Ισραήλ και τη Βουλγαρία καθώς και τον σχολικό και τον οδικό τουρισμό.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back