Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τουριστικά χαμόγελα στο Ζαγόρι

Εικόνα του άρθρου Τουριστικά χαμόγελα στο Ζαγόρι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/12/2017, 16:14
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σε επίπεδα άνω του 90% κυμαίνονται οι κρατήσεις στα τουριστικά καταλύματα, ξενοδοχεία, ξενώνες και ενοικιαζόμενα δωμάτια του Ζαγορίου για όλη την εορταστική περίοδο (μέχρι τα Φώτα).

Ωστόσο και οι εκδρομείς της τελευταίας στιγμής μπορούν να βρουν ακόμη κατάλυμα σε ορισμένα χωριά του Ζαγορίου, ενώ δεν αποκλείονται και κάποιες ακυρώσεις.

«Η ολοκλήρωση της Ιόνιας οδού, οι παρεχόμενες υπηρεσίες και υποδομές, η γαστρονομία και η παράδοση, το εθνικό πάρκο και το γεωπάρκο, καθώς και η προβολή που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια από τον Δήμο με συμμετοχή σε εκθέσεις και από τους ίδιους τους επαγγελματίες, φέρνουν θετικά αποτελέσματα», είναι η εκτίμηση του προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου και εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Μιχάλη Βλάχου, όπως αυτή καταγράφεται σε δελτίο Τύπου του Δήμου Ζαγορίου. Από την πλευρά της, η πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων Ζαγορίου Ελένη Παγκρατίου αναφέρει ότι «η τουριστική κίνηση είναι αρκετά αυξημένη σε σύγκριση με προηγούμενες χρονιές κι αυτό οφείλεται και στη λειτουργία της Ιόνιας οδού που μαζί με την Εγνατία διευκολύνουν και συντομεύουν το ταξίδι από κάθε περιοχή της χώρας και όχι μόνο από τα μεγάλα αστικά κέντρα Αθήνα και Θεσσαλονίκη».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back