Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τουριστικά δρομολόγια για την αρχαία Δωδώνη

Εικόνα του άρθρου Τουριστικά δρομολόγια για την αρχαία Δωδώνη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/07/2020, 17:50
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Για άλλη μια φορά, η Περιφέρεια Ηπείρου έρχεται να χρηματοδοτήσει τις τουριστικές διαδρομές, με δωρεάν μετακίνηση επισκεπτών, από το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων στον αρχαιολογικό χώρο Δωδώνης.

Την έναρξη των διαδρομών αυτών από 18 Ιουλίου ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμος Δωδώνης. Τα δρομολόγια θα γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 9 το πρωί και στις 12 το μεσημέρι. Θα υπάρχουν δε οκτώ σημεία εξυπηρέτησης του κοινού, μεταξύ των οποίων η κεντρική Πλατεία και η πλατεία Μαβίλη στον Μώλο, αλλά και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της πόλης.

Ο δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης ευχαριστεί τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη και τον γραμματέα της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων Στάθη Σιούτη για τη συνεργασία. «Οι τουριστικές διαδρομές, με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Ηπείρου και τη συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων και της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, θεραπεύουν το πρόβλημα της διασύνδεσης της πόλης των Ιωαννίνων με τον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για επίτευξη των επιθυμητών στόχων» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση.

Από την κεντρική πλατεία, η αναχώρηση γίνεται στις 09:30 και στις 13:10. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6951668044.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3