ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τούμπα… από την ανάποδη

Εικόνα του άρθρου Τούμπα… από την ανάποδη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/01/2017, 23:36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ έχασε από τον ΠΑΟΚ στους «Ζωσιμάδες» με 1-0, σε ένα παιχνίδι που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο κινητικός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όταν απείλησε βρέθηκε μπροστά στον πολύ καλό, για άλλη μια φορά, Πασχαλάκη. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ όμως δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ του Λέοβατς στο 31’ όταν πρώτα είχε αποκρούσει με εκπληκτικό τρόπο την κεφαλιά του Αναστασιάδη. Στο 39’, ο Μαμπουλού έχασε την ευκαιρία του αγώνα, όταν νικήθηκε από τον Γλύκο σε ένα τετ α τετ που θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσια για τον ΠΑΣ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ ήταν πιο ορεξάτος απο το πρώτο, απείλησε μια-δυο φορές ακόμα την εστία του ΠΑΟΚ που είχε την κατοχή της μπάλας και απειλούσε ενίοτε. Ο  ΠΑΣ διαμαρτύρεται για τη φάση του 77’ με τον Κόντε να πέφτει μέσα στη μεγάλη περιοχή, ενώ ο αγωνιστικός χώρος, παρότι ήταν κάπως «συμμαζεμένος» από την προηγούμενη φορά, ήταν και πάλι κακός…

ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μαμπουλού (82' Μπέριος), Γιάκος (55' Κόντε), Καρανίκας (66' Βιντάλ), Λίλα, Κούτρης, Κοζορώνης, Ακόστα, Σκόνδρας.

ΠΑΟΚ (Β. Ίβιτς): Γλύκος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κρέσπο, Σάκχοφ, Τσίμιροτ (90+4' Κάνιας), Μάτος, Κάμπος (89' Κουλούρης), Λέοβατς, Αθανασιάδης, Μυστακίδης (71' Χαρίσης).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back