ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τουλάχιστον προσπάθησε

Εικόνα του άρθρου Τουλάχιστον προσπάθησε
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/01/2019, 21:18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ άλλαξε εικόνα, προβλημάτισε τον Ολυμπιακό σε κάποια σημεία του ματς, αλλά και πάλι, έδειξε ότι τα φετινά του προβλήματα είναι πιο βαθιά. Η ήττα με 2-1 ήρθε μάλλον φυσιολογικά, αν και ο ΠΑΣ με λίγο περισσότερη τύχη θα έπαιρνε το βαθμό της ισοπαλίας. Η τύχη έπαιξε άλλωστε σημαντικό ρόλο στο ματς, καθώς ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 8ο λεπτό με αυτογκόλ του Σκόνδρα, μετά από τρομερή προσπάθεια του Φορτούνη ο οποίος άδειασε δύο αμυντικούς και ο παίκτης του ΠΑΣ έβαλε το κεφάλι του στη σέντρα, για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια ο ΠΑΣ αντέδρασε και στο 14’ ήταν η σειρά του: ο Νικολιάς σούταρε, ο Βούκοβιτς έβαλε το πόδι του και κρέμασε τον τερματοφύλακά του, σημειώνοντας το τρίτο αυτογκόλ του στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΣ δεν σταμάτησε εκεί και στο 18’ είχε την ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ, αλλά ο ορεξάτος Παμλίδης δεν βρήκε τη μπάλα για να πλασάρει…

Κάπου εκεί, ο Ολυμπιακός ξαναπήρε τον έλεγχο του ματς και στο 37’, ο Χριστοδουλόπουλος με ωραία κεφαλιά έκανε το 2-1. Ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να είχε βάλει γκολ στο 43’ όταν απέκρουσε ο Βελλίδης, με το σκηνικό να επαναλαμβάνεται στο 46’, αυτή τη φορά με τον Βελλίδη να αποκρούει ακόμα πιο εντυπωσιακά.

Στο 48’… τέλειωσε η τύχη του ΠΑΣ, όταν ο Βούκοβιτς παραλίγο να βάλει… δεύτερο αυτογκόλ στο ματς, όταν η μπάλα βρήκε πάνω του από διώξιμο του Σισέ.

Οι υπόλοιπες ευκαιρίες του παιχνιδιού ήταν για τον Ολυμπιακό, με Χριστοδουλόπουλο και Φορτούνη (από θέση οφσάιντ ο δεύτερος). Το σκορ δεν άλλαξε και ο ΠΑΣ, παραμένει με τα προβλήματά του, αλλά τουλάχιστον, με καλύτερη εικόνα από το ματς με την ΑΕΚ



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back