ΗΠΕΙΡΟΣ

Τον μυρίστηκε ο αστυνομικός σκύλος

Εικόνα του άρθρου Τον μυρίστηκε ο αστυνομικός σκύλος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/08/2018, 17:09
ΗΠΕΙΡΟΣ

Με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου, άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας «ξετρύπωσαν» πάνω από 86 κιλά κάνναβης, από το όχημα 34χρονου αλλοδαπού ο οποίος προσπάθησε να τα εισάγει στη χώρα. 

Τα ναρκωτικά (84 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 86 κιλών και 230 γραμμαρίων) βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στο πάτωμα του οχήματος, κάτω από τα καθίσματα του οδηγού και συνοδηγού καθώς και κάτω από τις μπροστινές πόρτες.

Συνολικά κατασχέθηκαν, εκτός των παραπάνω. ναρκωτικών, το ΙΧΕ αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 34χρονου συλληφθέντα και τρία κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του δράστη εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Β΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, ποινής φυλάκισης επτά μηνών και χρηματικής ποινής 3.000 ευρώ, για χρήση πλαστού εγγράφου και απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3