ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Το τμήμα Λογιστικής μίλησε για τα δικαιώματα των αποφοίτων του

Εικόνα του άρθρου Το τμήμα Λογιστικής μίλησε για τα δικαιώματα των αποφοίτων του
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/03/2023, 15:41
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργάνωσε μια εκδήλωση στην Πρέβεζα, την περασμένη εβδομάδα (22/3) με θέμα τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων του.

Το τμήμα αναφέρει ότι είναι κατοχυρωμένα τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων του, σε μια περίοδο που είναι ανοιχτό το θέμα για άλλα τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (όπως η Γεωπονική) και το ίδιο το τμήμα Λογιστικής είναι σε φάση μετάβασης, από την Πρέβεζα στα Γιάννενα.

Την εκδήλωση συντόνισε ο πρόεδρος του τμήματος Γιάννης Σωτηρόπουλος και χαιρετισμό απεύθυνε ο Δημήτρης Λάμπρου, πρόεδρος του 6ου Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (τμήμα Ηπείρου).

Μιλησαν ο Γιώργος Χουσμεκερίδης οικονομολόγος–ΜΒΑ, φοροτεχνικός σύμβουλος επιχειρήσεων και ο Άκης Φώτης σύμβουλος επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, παρουσίασαν στους φοιτητές-τριες θέματα που αφορούν την υλοποίηση μιας επιχειρηματικής ιδέας, θέματα χρηματοδότησης της νεανικής επιχειρηματικότητας καθώς και φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα που θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη στο σχεδιασμό κάθε επιχείρησης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back