ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H Terracom στο TEDx Mavili Square: «Όχι απλά μια χορηγία»

Εικόνα του άρθρου H Terracom στο TEDx Mavili Square: «Όχι απλά μια χορηγία»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/04/2024, 18:20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Terracom ήταν powered by sponsor στο TEDx Mavili Square 2024 που έγινε στο συνεδριακό κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» στην πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων.

Στο corporate stage, οι Κωνσταντίνος Κέφης, Αλέξανδρος Τάγκας, Αλεξία Τάτση και Νέστωρας Βασιλείου παρουσίασαν την πορεία της Terracom, από μια τοπική εταιρεία λογισμικού έως μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία στον τομέα της φυσικής ασφάλειας. Η παρουσίαση From Local to Global: Our SaaS journey εστίασε στις προκλήσεις και ευκαιρίες που αντιμετώπισε η εταιρεία κατά την ανάπτυξή της, αποκαλύπτοντας μερικά από τα μυστικά της επιτυχίας της στην παγκόσμια αγορά SaaS.

Η εταιρία διοργάνωσε ένα διαδραστικό workshop όπου η Ναταλία Ούμνοβα και ο Παύλος Ευθυμιάδης παρουσίασαν το Workeen AI, ένα SaaS σύστημα διαχείρισης βαρδιών που αξιοποιεί την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Τέλος, ο HR manager της εταιρείας, Αναστάσιος Φούκης, συμμετείχε στο Alternative Stage στο Panel με θέμα Artificial Intelligence and Robotics. Εκεί, μοιράστηκε τις σκέψεις του για το μέλλον της εργασίας και τον τρόπο με τον οποίο η Τεχνητή Νοημοσύνη και η Ρομποτική μπορούν να επηρεάσουν τον κλάδο.

«Η συμμετοχή μας στο TEDxMavili Square 2024 δεν αποτέλεσε απλώς μια χορηγία, αλλά μια στρατηγική επιλογή που αντικατοπτρίζει τις βασικές αξίες της Terracom. Μας επέτρεψε να έρθουμε σε επαφή με ένα δυναμικό κοινό, να μοιραστούμε τις αξίες και το όραμά μας και να αναδείξουμε τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και στην ανάπτυξη» σημειώνει η Terracom.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back