Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τι έγινε στο γλέντι του Εργατικού Κέντρου

Εικόνα του άρθρου Τι έγινε στο γλέντι του Εργατικού Κέντρου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/08/2020, 13:25
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Γλέντι με παραδοσιακή μουσική έκανε το Εργατικό Κέντρο στην κεντρική πλατεία.

Οι διοργανωτές χώρισαν την πλατεία σε «τομείς» με τραπέζια, προκειμένου να διατηρηθούν οι αποστάσεις και τα λοιπά υγειονομικά δέοντα, μοίρασαν μάσκες και σέρβιραν τους παρευρισκόμενους.

«Η συνεργασία του εργατόκοσμου στην τήρηση των μέτρων ήταν υποδειγματική αποδεικνύοντας ότι όταν λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα χωρίς να μεταφέρεται η ευθύνη στον καθένα ατομικά όπως επανειλημμένα πράττει η κυβέρνηση όλους αυτούς τους μήνες μπορούν να πραγματοποιηθούν οργανωμένες, πειθαρχημένες εκδηλώσεις, να μην μπει κανένα φρένο στην κοινωνική, συνδικαλιστική ζωή του τόπου» αναφέρει το Εργατικό στην ανακοίνωσή του.

Η Αντιγόνη Μυλωνά, εκπαιδευτικό στα μαθήματα που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο, χαιρέτισε την εκδήλωση και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συνδρομή του.

Επίσης, μίλησε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νίκος Έξαρχος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι «δεν θα γυρίσουμε την πλάτη σε κανέναν εργαζόμενο όποιο πρόβλημα και αν έχει, από ποια χώρα και αν είναι, σε όποιο Θεό και αν πιστεύει. Όμως για εμάς πραγματική αλληλεγγύη είναι να προσφέρεις στη ζωή σου στον αγώνα για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά».

Ακόμα, κατηγόρησε την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας και ότι αρνείται να «λάβει ουσιαστικά μέτρα προστασίας του λάου και στήριξης του δημόσιου συστήματος υγείας αφού αυτά κοστίζουν, την ώρα που παρέχει δισεκατομμύρια ζεστό χρήμα στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους». Έκανε τέλος νύξη και στα ελληνοτουρκικά και είπε ότι «ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να έχει καμία εμπιστοσύνη στην ελληνική κυβέρνηση στους συμμάχους τις αφού αυτοί με την στάση τους ενθαρρύνουν την τουρκική προκλητικότητα και κάλεσε να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στην αλλαγή συνόρων, συνθηκών, στα πολεμικά σχεδία ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back