Oikonomou pisoi

Τι θα φορέσεις στον γάμο;

Εικόνα του άρθρου Τι θα φορέσεις στον γάμο;
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/04/2023, 11:30

Ο γάμος είναι μια υπέροχη αφορμή για να φορέσετε όμορφα και λαμπερά φορέματα https://enzzo.gr/collections/dresses με υπέροχα χρώματα και σχέδια. Για αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή ενός αγαπημένου φίλου ή συγγενικού προσώπου επέλεξε ρούχα και νιώσε κομψή και λαμπερή. Αν ο γάμος γίνει σε ένα νησί επέλεξε αέρινα πολύχρωμα υφάσματα και συνδύασε τα με αξεσουάρ. Αν ο γάμος γίνει σε ένα εκκλησάκι κοντά στη γειτονιά σου μπορείς να φορέσεις ένα σετάκι με μπλουζάκι και φούστα.

Γάμος σε νησί;

Αν έλαβες μια πρόσκληση γάμου σε ένα νησί είναι ιδανική ευκαιρία για να το συνδυάσεις μαζί με τις διακοπές σου. Επέλεξε να πάρεις μαζί σου και άλλα ρούχα όπως μπλουζάκια, σορτσάκια, μαγιό και αέρινα φορέματα για να ζήσεις κάθε στιγμή στο νησί και να είσαι απόλυτα λαμπερή. Μπορείς να δεις πολλές προτάσεις στο Instagram και στο Pinterest με φορέματα για γάμο https://enzzo.gr/collections/occasional-dresses-wedding και να αναζητήσεις online σε ένα κατάστημα το σχέδιο που σου αρέσει πιο πολύ.

Γάμος σε ξωκκλήσι;

Τα ξωκκλήσια συνήθως βρίσκονται μέσα σε ένα δάσος ή σε ένα πάρκο με μαγευτική θέα. Σε αυτά τα χρώματα της φύσης μπορείς να ξεχωρίσεις και να φορέσεις ρούχα με έντονα χρώματα για να έχεις υπέροχη εμφάνιση. Σε έναν χώρο που το περιβάλλον θα έχει πευκοβελόνες, γρασίδι ή χώμα απέφυγε να φορέσεις μακριά φορέματα ή παντελόνες. Ιδανικά επέλεξε κοντά φορεματάκια ή παντελόνι με σακάκι.

Γάμος στην παραλία;

Σίγουρα μια τελετή στην παραλία και ένα πάρτι είναι μια μαγική στιγμή με χαλαρή διάθεση οπότε επέλεξε να φορέσεις αέρινα ρούχα που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετη στον χώρο ενώ θα έχεις εντυπωσιακή εμφάνιση. Επέλεξε φλοράλ φορέματα ή σετ με φούστα και τοπάκι για να νιώθεις ιδιαίτερη και πολύ ξεχωριστή. Μπορείς να το συνδυάσεις με πέδιλα ή σανδάλια και να βάλεις υπέροχα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν το στιλ σου.

Γάμος στο εκκλησάκι της γειτονιάς;

Αν οι φίλοι σου επέλεξαν να κάνουν τον γάμο τους πιο παραδοσιακό, να τηρήσουν όλα τα εθιμοτυπικά και να το κάνουν σε μια κεντρική εκκλησία φρόντισε να είσαι λιτή και κομψή. Απέφυγε να φορέσεις πολύ εκκεντρικά χρώματα και επέλεξε ένα παντελόνι με σακάκι και πέδιλα. Μπορείς να δώσεις λάμψη στην εμφάνισή σου με αξεσουάρ και ένα μικρό τσαντάκι.

Γάμος σε κτήμα;

Όλο και περισσότεροι φίλοι μας επιλέγουν να κάνουν τον γάμο τους σε ένα μεγάλο κτήμα για να μπορούν να το συνδυάσουν μαζί με τη δεξίωση. Μια τελετή σε κτήμα είναι πολύ ιδιαίτερη περίσταση οπότε μπορείς να φορέσεις ρούχα που θα σου δώσουν λάμψη. Maxi φορέματα ή αέρινες παντελόνες και μπλουζάκια μαζί με πέδιλα είναι η τέλεια επιλογή.

Όπου και να πραγματοποιηθεί ο γάμος των φίλων σου φρόντισε να είσαι λαμπερή και σικάτη. Επέλεξε διακριτικά αξεσουάρ, επιμελήσου τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου, απόλαυσε το πάρτι μέχρι το πρωί και βγάλε πολλές φωτογραφίες που θα θυμάσαι για πάντα!

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back