Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τηλεργασία «βάσει αρχών»

Εικόνα του άρθρου Τηλεργασία «βάσει αρχών»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/10/2020, 23:48
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το καθεστώς της τηλεργασίας επέστρεψε αυτή την εβδομάδα, βάσει του επιπέδου 3 της αυξημένης επιτήρησης (… μέχρι στιγμής), με τους αρμόδιους φορείς να προχωρούν στις ανάλογες διευθετήσεις.

Η Περιφέρεια Ηπείρου, σε ανακοίνωσή της, σπεύδει να υπενθυμίσει ότι, σύμφωνα με την εγκύκλιο, η τηλεργασία μπορεί να εφαρμοστεί σε ποσοστό έως 40%.

Ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης είπε σήμερα ότι δίνεται προτεραιότητα σε όσους έχουν προβλήματα υγείας ή έχουν στενά τους συγγενικά πρόσωπα με προβλήματα υγείας, όπως και ότι «σε καθεστώς τηλεργασίας μπορούν να τεθούν μόνο υπάλληλοι που είναι δυνατόν να διεκπεραιώσουν από το σπίτι τους υπηρεσιακά θέματα». «Βάσει αυτών των αρχών, κάθε υπηρεσία ετοιμάζει το πρόγραμμά της», είπε χαρακτηριστικά...

Στην ίδια ανακοίνωση, γίνεται γνωστό  ότι υπάλληλοι της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα. Κι αυτό επειδή είχαν έρθει σε επαφή με συμβασιούχο εργαζόμενη η οποία είχε τεθεί σε καραντίνα μετά τον εντοπισμό κρούσματος στο στενό οικογενειακό της περιβάλλον.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back