ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τετραήμερο εκδηλώσεων στη Σκλίβανη

Εικόνα του άρθρου Τετραήμερο εκδηλώσεων στη Σκλίβανη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/08/2017, 14:24
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το «πολιτιστικό της καλοκαίρι» συνεχίζει η Σκλίβανη, με τη διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων από την Αδελφότητα Σκλιβανιτών Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμα των επόμενων εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Παρασκευή 11 Αυγούστου, 21:00:

Μουσικοχορευτική Εκδήλωση στην κεντρική πλατεία με τη συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου Αδελφότητας Σκλιβανιτών, του Λαογραφικού Ομίλου Βλάχων και Φίλων «ΛΑΪΛΙΑΣ» Ν. Σερρών και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανηλίου Μετσόβου. Θα ακολουθήσει γλέντι με το συγκρότημα του Μιχάλη Μπραχόπουλου.

Σάββατο 12 Αυγούστου, 19:00

Εκδηλώσεις για παιδιά με μαθήματα παραδοσιακού χορού, παιχνίδι και παράσταση Καραγκιόζη στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Θα ακολουθήσει πάρτι νεολαίας.

Κυριακή 13 Αυγούστου

Στις 09:30, θα τελεστεί μνημόσυνο υπέρ ευεργετών, πεσόντων και εκτελεσθέντων αμάχων στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 19:00, θα γίνει αναβίωση παραδοσιακών παιχνιδιών από τη Νεολαία Σκλίβανης.

Δευτέρα 14 Αυγούστου

Στις 08:00 θα πραγματοποιηθεί ο ποδηλατικός γύρος Αϊ Πεντελεήμονας-Μοναστήρι Αγ. Νικολάου.

Το βράδυ, στις 20:30, θα ανέβει η θεατρική παράσταση «Φωνάζει ο κλέφτης» από την ομάδα της Αδελφότητας Σκλιβανιτών Αθηνών στην κεντρική πλατεία. Θα ακολουθήσει λαϊκή Βραδιά στο καφενείο Ι. Μπούγια στην πλατεία Αγ. Γεωργίου.

* Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back