ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στη Σκλίβανη

Εικόνα του άρθρου Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στη Σκλίβανη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/08/2018, 16:47
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με την εκδήλωση «Ανακαλύπτωντας τη τρούφα» συνεχίστηκαν χτες 8 Αυγούστου, οι εκδηλώσεις στη Σκλίβανη. Το επόμενο τετραήμερο κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του προγράμματος «Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Σκλίβανη 2018». Συγκεκριμένα:

Παρασκευή, 10 Αυγούστου, ώρα 21:00:

Μουσικοχορευτική Εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία με τη συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου Αδελφότητας Σκλιβανιτών Ιωαννίνων, του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Γραικοχωρίου «ο Άγιος Δημήτριος» του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου «Το Πόζαρ», του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαριλάου «Οι Τρεις Ιεράρχες» και του Συλλόγου εξ’ Ιωαννίνοις Μετσοβιτών.

Θα ακολουθήσει γλέντι με το συγκρότημα του Μιχάλη Μπραχόπουλου.

Σάββατο, 11 Αυγούστου:

07:30 πμ, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Θεοτόκου

10:00 πμ, Εθελοντική Αιμοδοσία (Κεντρική Πλατεία)

11:00 πμ, Ιατρική Ημερίδα με ομάδα Ιατρών με επικεφαλής τον Καθηγητή κ. Στέφανο Φούσα, (αίθουσα Μουσείου Νεότερης Ιστορίας)

Το απόγευμα της ίδια ημέρας, στις 19:00, θα γίνουν εκδηλώσεις για τα παιδιά: Χειροτεχνίες, Μουσικοκινητική, παραδοσιακοί χοροί (Πλατεία Αγ. Γεωργίου)

Κυριακή, 12 Αυγούστου:

Το πρωί, 09:30, θα τελεστεί Μνημόσυνο υπέρ ευεργετών, πεσόντων και εκτελεσθέντων αμάχων στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.

Το απόγευμα, στις 07:00, στη Κεντρική Πλατεία, θα γίνει ενημέρωση πρώτων βοηθειών από το Παράρτημα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, στις 23:00,θα γίνει το πάρτι νεολαίας Σκλίβανης: Madorasindahouse με DJ Echonomist & atsou, (Πλατεία Αγ. Γεωργίου)

Δευτέρα, 13 Αυγούστου:

06:30 πμ, Πορεία στο Ξηροβούνι

07:00 μμ, Σεμινάριο Υφαντικής (Μουσείο Νεότερης Ιστορίας)

Τρίτη, 14 Αυγούστου:

Στις 08:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ο ποδηλατικός Γύρος Αη Πεντελεήμονας - Μοναστήρι Αγ. Νικολάου.

Το βράδυ, 21:15, θα ανέβει η θεατρική παράσταση, από το Θέατρο Έκφραση, «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης», σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Δωδώνης, στην Κεντρική Πλατεία.

Θα ακολουθήσει λαϊκή βραδιά στο καφενείο Ι. Μπούγια (Πλατεία Αγ. Γεωργίου).

Τέλος, τη Τετάρτη 15/8, θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία, Αρτοκλασία, Λιτανεία της Ιεράς Εικόνας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα γίνει παραδοσιακό Πανηγύρι με τους Μ. Μποροδήμο - Ν. Νούση - Γ. Καψάλη και την επόμενη, 16/8, με τους Πετρολούκα - Κυρίτση στο καφενείο Γ. Κωνσταντινίδη (Κεντρική πλατεία).

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back