Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 5-12-2022, 16:14
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Terracom θα συμμετάσχει στο συνέδριο «UK Funding Opportunities for Greek Innovative SMEs» που διοργανώνει η βρετανική πρεσβεία στην Αθήνα και το Innovation Greece.

Η εκδήλωση έχει δύο μέρη: στην πρώτη συνεδρία (Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, 17:00-21:00, Hotel Royal Olympic), οι σημαντικότεροι ελληνικοί φορείς χρηματοδότησης στον τομέα της καινοτομίας (δημόσιοι ή ιδιωτικοί) θα παρουσιάσουν τις δραστηριότητές τους.

Στη δεύτερη συνεδρία, σύμβουλοι και επενδυτές του Ηνωμένου Βασιλείου θα παρουσιάσουν τις διαθέσιμες ευκαιρίες χρηματοδότησης απευθυνόμενες σε καινοτόμες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με μια συζήτηση επικεντρωμένη στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα Επιχειρηματιών και στα case studies τριών ελληνικών ΜΜΕ, που αυτή τη στιγμή υπόκεινται σε αυτό. Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή στο κοινό.

Τη δεύτερη ημέρα (Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022, 09:30-13:30, HM Ambassador Residence), θα γίνει εκδήλωση κλειστού pitching για 10 επιλεγμένες ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην κατοικία του βρετανού πρέσβη. Η Terracom είναι μεταξύ των εταιρειών που θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα τους, όπως το QR-Patrol, σε panel ειδημόνων σε θέματα καινοτομίας και να λάβουν πληροφορίες για το Innovate UK, καθώς και σχόλια για την επιχειρηματική της πρόταση.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα