πλαισιο πισω tc1
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Terracom: Συμμετοχή σε ελληνοβρετανικό συνέδριο

Εικόνα του άρθρου Terracom: Συμμετοχή σε ελληνοβρετανικό συνέδριο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/12/2022, 18:14
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Terracom θα συμμετάσχει στο συνέδριο «UK Funding Opportunities for Greek Innovative SMEs» που διοργανώνει η βρετανική πρεσβεία στην Αθήνα και το Innovation Greece.

Η εκδήλωση έχει δύο μέρη: στην πρώτη συνεδρία (Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, 17:00-21:00, Hotel Royal Olympic), οι σημαντικότεροι ελληνικοί φορείς χρηματοδότησης στον τομέα της καινοτομίας (δημόσιοι ή ιδιωτικοί) θα παρουσιάσουν τις δραστηριότητές τους.

Στη δεύτερη συνεδρία, σύμβουλοι και επενδυτές του Ηνωμένου Βασιλείου θα παρουσιάσουν τις διαθέσιμες ευκαιρίες χρηματοδότησης απευθυνόμενες σε καινοτόμες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με μια συζήτηση επικεντρωμένη στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα Επιχειρηματιών και στα case studies τριών ελληνικών ΜΜΕ, που αυτή τη στιγμή υπόκεινται σε αυτό. Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή στο κοινό.

Τη δεύτερη ημέρα (Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022, 09:30-13:30, HM Ambassador Residence), θα γίνει εκδήλωση κλειστού pitching για 10 επιλεγμένες ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην κατοικία του βρετανού πρέσβη. Η Terracom είναι μεταξύ των εταιρειών που θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα τους, όπως το QR-Patrol, σε panel ειδημόνων σε θέματα καινοτομίας και να λάβουν πληροφορίες για το Innovate UK, καθώς και σχόλια για την επιχειρηματική της πρόταση.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
δεη πισω Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3