ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τέλη Δεκεμβρίου η επόμενη λοταρία

Εικόνα του άρθρου Τέλη Δεκεμβρίου η επόμενη λοταρία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/12/2017, 12:39
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στο τέλος Δεκεμβρίου και στο εξής κάθε μήνα θα γίνονται πλέον οι λοταρίες του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με όσα δήλωσε το πρωί στη ΕΡΤ η υφυπουργός Κατερίνα Παπανάτσιου.

Η πρώτη έγινε χθες Πέμπτη και σύμφωνα με στοιχεία της ΑΑΔΕ, αφορούσε σε 8.254.535 συναλλαγές, που αντιστοιχούν σε 4.556.328 ΑΦΜ και ήταν συνολικής αξίας 2.093.786.016 ευρώ, ενώ κληρώθηκαν 1.074.332.777 λαχνοί.

Η πρώτη κλήρωση περιλάμβανε τις συναλλαγές του μηνός Οκτωβρίου που έχουν πραγματοποιηθεί με κάρτες πληρωμών και επιπλέον τις συναλλαγές του ιδίου μηνός (μεταφορές πίστωσης/άμεσες χρεώσεις) προς επαγγελματικούς λογαριασμούς που έχουν δηλωθεί στο Μητρώο της ΑΑΔΕ έως τις 23 Νοεμβρίου 2017.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για τους λαχνούς που έχουν εξασφαλίσει σε κάθε κλήρωση από τη σχετική εφαρμογή (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ) στον διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ, με χρήση των προσωπικών τους κωδικών πρόσβασης στο TAXISnet.

Η λοταρία των αποδείξεων είναι ένα κίνητρο για τους πολίτες να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές πληρωμές και αποτελεί μέρος της γενικότερης πολιτικής ενίσχυσης των ηλεκτρονικών πληρωμών, με στόχο την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, τόνισε η υφυπουργός Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου.

Οι τυχεροί αριθμοί: LOT2017OCT.pdf

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back