Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τελευταίες λεπτομέρειες παρουσία υπουργού

Εικόνα του άρθρου Τελευταίες λεπτομέρειες παρουσία υπουργού
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/10/2017, 19:46
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Επαφές με τον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη και το δήμαρχο Θωμά Μπέγκα, είχε ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης σήμερα, «προπαρασκευάζοντας» το διήμερο συνέδριο που θα γίνει την επόμενη Δευτέρα και Τρίτη. Σε επίσημο επίπεδο, υπάρχει μια γενική σύμπνοια στις λεπτομέρειες του συνεδρίου. Μένει φυσικά να αποδειχθεί και στην πράξη, αλλά και στην ουσία και τα αποτελέσματα.

«Πλέον βαδίζουμε για το συνέδριο. Πάντα μια συζήτηση βοηθά σε όλα. Με την κάθε συζήτηση, με την κάθε ενέργεια που κάνουμε, κάτι πετυχαίνουμε» είπε ο κ. Καχριμάνης μετά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν επίσης οι τέσσερις κυβερνητικοί βουλευτές του νομού Χρήστος Μαντάς, Γιάννης Στέφος, Γιάννης Καραγιάννης και Μερόπη Τζούφη, η αντιπεριφερειάρχης Γιούλα Μητροκώστα, ο εντεταλμένος περιφερειακός Κώστας  Σιαράβας και ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Δημήτρης Σιώλος.

Ο δε Θωμάς Μπέγκας είπε  πως «η διοργάνωση του 5ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Ήπειρο είναι από μόνης της ένα πολύ σπουδαίο γεγονός. Και είναι σπουδαίο γιατί δίνει τη δυνατότητα να ανοίξει ένας διάλογος μεταξύ της κυβέρνησης και των τοπικών φορέων για τη δημιουργία ενός στοχευμένου σχεδίου που θα αφορά την περιοχή μας».  Πρόσθεσε δε ότι το στοίχημα είναι το συνέδριο αυτό «να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια δυναμική διεργασία η οποία θα φέρει μετρήσιμα αποτελέσματα στην περιοχή».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3