ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τατιάνα Καλογιάννη: Πίτα με αυτοκριτική και υποσχέσεις

Εικόνα του άρθρου Τατιάνα Καλογιάννη: Πίτα με αυτοκριτική και υποσχέσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/02/2024, 18:03
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την πίτα της έκοψε η δημοτική παράταξη «Ιωάννινα_2023 Δήμος όλων για όλους», στο ξενοδοχείο Ολυμπίκ.

Πάντα, μια τέτοια εκδήλωση είναι και μια πολιτική δήλωση και η επικεφαλής Τατιάνα Καλογιάννη έδωσε αυτό τον τόνο, με αυτοκριτική:

«Έδωσα έναν αγώνα έντιμο, καθαρό και με αξιοπρέπεια. Κινήθηκα πολιτικά με στόχο την αλλαγή της εικόνας και λειτουργίας του Δήμου μας και ΟΧΙ παρασκηνιακά. Αναλαμβάνω το 100% των ευθυνών για το εκλογικό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι ο στόχος δεν επιτεύχθηκε», τόνισε.

Είπε επίσης ότι ο κόσμος που επέλεξε την παράταξη έχει «αποτυπώσει» τις πολιτικές που διαμορφώνει η παράταξη για την αναγέννηση του Δήμου και διαβεβαίωσε ότι «η δημοτική ομάδα και οι εκπρόσωποι της παράταξης στα όργανα λήψης αποφάσεων για τον Δήμο θα συνεχίσουν να εργάζονται -και για την επόμενη περίοδο- σοβαρά, εποικοδομητικά και τεκμηριωμένα για το αύριο του Δήμου».

Είπε τέλος ότι όλοι θα πρέπει να συμμετέχουν στις συλλογικές διαδικασίες της παράταξης και να βοηθούν τους συμβούλους. «Ο στόχος είναι ο δήμος μας να λειτουργεί με τη συμμετοχή ΟΛΩΝ και να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα όλων των συμπολιτών» είπε χαρακτηριστικά.

Το φλουρί κέρδισε η Αγγέλικα Ρέβη, μέλος της παράταξης και το δώρο ήταν ένα βιβλίο.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back