ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Τάμπα Τούμπα» από την αρχή

Εικόνα του άρθρου «Τάμπα Τούμπα» από την αρχή
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/05/2021, 17:18
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μια παιδική χαρά που έχει «ταλαιπωρηθεί» πολύ (από την κακή της χρήση, περισσότερο), ετοιμάζεται να γίνει ξανά λειτουργική και ασφαλής. Πρόκειται για την «Τάμπα Τούμπα», στο πάρκο Κατσάρη, στο παραλίμνιο μέτωπο.

Ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ και ο ανάδοχος του έργου υπέγραψαν σήμερα τη σύμβαση για την πλήρη ανακατασκευή και την περίφραξη της παιδικής χαράς. «Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν, είναι ριζικές με σκοπό την αποκατάσταση, την αναβάθμιση και την ασφάλεια της συγκεκριμένης παιδικής χαράς που ειδικά την θερινή περίοδο συγκεντρώνει πλήθος παιδιών» τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών.

Τα χρήματα για το έργο προέρχονται από το Κληροδότημα Κατσάρη.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος κληροδοτημάτων Νίκος Σιορόκας που παραβρέθηκε στην υπογραφή της σύμβασης τόνισε ότι η συγκεκριμένη παρέμβαση αποτελούσε προτεραιότητα καθώς τα προβλήματα στην παιδική χαρά ήταν πολλά.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα. «Βέβαια, ως ένας ζωντανός χώρος, απαιτεί σεβασμό από όλους. Μόνο έτσι θα παραμείνει σε καλή κατάσταση, κάτι που ισχύει για όλες τις παιδικές χαρές του Δήμου» σημειώνεται.


*Φωτογραφία αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back