Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τα Χριστούγεννα αρχίζουν... και επίσημα

Εικόνα του άρθρου Τα Χριστούγεννα αρχίζουν... και επίσημα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/12/2016, 17:39
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο δήμος Ιωαννιτών προσπαθεί να δημιουργήσει χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην πόλη, όχι μόνο με τον στολισμό αλλά και με τη διοργάνωση διαφόρων δρώμενων, με τη συνδρομή κυρίως του Πνευματικού Κέντρου και του ΔΗΠΕΘΕ.

Η επίσημη τελετή έναρξης των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων από τον Δήμο πραγματοποιείται αύριο στις 9 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία, όπου θα δώσει το παρών ένα φωτιζόμενο αερόστατο. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά από συγκροτήματα. Με ενδιαφέρον αναμένεται ο στολισμός της κεντρικής πλατείας, όπου κυρίαρχο ρόλο θα έχει το ξύλινο δέντρο το οποίο είχε τοποθετηθεί και πέρσι. Αυτή τη φορά, το ξύλινο δέντρο θα το ζωγραφίσουν τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας, η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων Αλέκα Βακαλοπούλου, ο αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Βασίλης Καλούδης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Γιάννης Μήτσης κάλεσαν τους Γιαννιώτες να συμμετάσχουν στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και να διασκεδάσουν.

«Με σύνθημά μας ‘Τα χρώματα της γιορτής έχουν το δικό μας φως’ δημιουργούμε ένα πάρκο ατελείωτης χαράς…» είπε ο κ. Γκόλας, ευχαριστώντας όλους τους φορείς, μεταξύ των οποίων την «Αστερούπολη» και τα σχολεία. Για τα δρώμενα του ΔΗΠΕΘΕ μίλησε η κ. Βακαλοπούλου, προσκαλώντας μεγάλους και μικρούς να συμμετάσχουν. Ο κ. Καλούδης, από την πλευρά του, μίλησε για τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής και του Δημοτικού Ωδείου στις εκδηλώσεις, ενώ ο κ. Μήτσης αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου να αναλάβει τον στολισμό του δέντρου που θα τοποθετηθεί στην πλατεία Πάργης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back