ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα πράγματα πρόκειται να αγριέψουν την Παρασκευή…

Εικόνα του άρθρου Τα πράγματα πρόκειται να αγριέψουν την Παρασκευή…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/04/2018, 16:28
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Οι Septicflesh είναι μια από τις ελληνικές μπάντες που δεν ξεπέρασαν απλά τα ελληνικά σύνορα (καθότι αυτό είναι μια παλιά ιστορία πλέον), αλλά πήγαν το extreme metal σε άλλο επίπεδο, γινόμενοι σημείο αναφοράς για το είδος. Εδώ και πάνω από 25 χρόνια, το καλλιτεχνικό όραμα των Σωτήρη Βαγενά (κιθάρες), Σπύρου Αντωνίου (μπάσο, φωνή) και Χρήστου Αντωνίου (κιθάρες) έχει πλέον καθιερωθεί στον ακραίο ήχο. Οι Septic Flesh ξεκίνησαν το 1990 και ένα χρόνο αργότερα βγήκε σε κυκλοφορία το 1ο τους EP, Temple of the Lost Race. Ακολούθησαν μερικά σημαντικά LP’s που ακολούθησαν τη μεταλλακτική πορεία των Septicflesh, με τα «The Orphidian Wheel» και «A Fallen Temple» να τους καθιερώνουν στα ακροατήρια όλου του κόσμου και να «καθοδηγούν» την πορεία από το πρώιμο death στην πιο τεχνοκρατική, σημερινή εκδοχή black/extreme metal.

Φέτος οι Septicflesh συστήνουν στο κοινό τους το Codex Omega, το οποίο θα έχει ιδιαίτερη θέση στο live της 20ης Απριλίου στο Stage.

Μαζί τους θα παίξουν οι Scar Of The Sun από την Αθήνα. Ήδη έχουν στο ενεργητικό τους δύο δίσκους και  τέσσερις ευρωπαϊκές περιοδείες, παίζοντας δίπλα σε μεγαθήρια του χώρου όπως Dark Tranquillity, Insomnium, Rage, Moonspell, Pain, Firewind.

Επίσης, θα παίξουν οι One step from the Edge από τα Γιάννενα, που κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο Beneath the Surface


Προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ.

Γερμανός, απέναντι από το Ρολόι

Οπτικά Μάνθος, Αβέρωφ 16

Music Shop «Giorgio», Στοά Ορφέα

Vision of Sound, Ναπ. Ζέρβα 78

Πολυθρόνα του Νίτσε, Φιλελλήνων 24-26, Άρτα

DB Sounds, Γραβιάς 7 και Απόθήκη, Ιωνίας 8, Πρέβεζα

Ηλεκτρονική διάθεση: www.stageioannina.gr/tickets




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back