Τα «Ποσειδώνια» γεμίζουν το κολυμβητήριο

Εικόνα του άρθρου Τα «Ποσειδώνια» γεμίζουν το κολυμβητήριο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/03/2018, 12:37

Με τη συμμετοχή 500 περίπου αθλητών από 24 συλλόγους όλης της Ελλάδας θα γίνουν  το Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου-1 Απριλίου, οι διασυλλογικοί αγώνες κολύμβησης «Ποσειδώνια Easter Swimming Cup 2018», που διοργανώνει, για 11η χρονιά φέτος,  ο Αθλητικός Όμιλος «Ποσειδών Ιωαννίνων», στο κλειστό κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας.

Τα Ποσειδώνια είναι αγώνες κλασικής κολύμβησης για αθλητές και αθλήτριες από 9 έως 12 ετών και έχουν καταστεί μια από τις μεγαλύτερες κολυμβητικές διοργανώσεις στη χώρα μας, συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό συμμετοχών.

Η πρόεδρος του συλλόγου Αγνή Δρίμτζια, τονίζει ότι πρόκειται για τη «μεγαλύτερη αθλητική κολυμβητική διοργάνωση προαγωνιστικών κατηγοριών στην Ελλάδα». Οι αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα φιλοξενούνται δωρεάν, το ίδιο και οι προπονητές τους και αυτό συνέβαλε στην άνοδο του επιπέδου των αγώνων και στην αύξηση των συμμετοχών. Η τελετή έναρξης των 11ων Ποσειδωνίων θα γίνει το Σάββατο, στις 5 το απόγευμα, ενώ οι αγώνες θα γίνονται από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και τις δύο ημέρες. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back