Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Τα... περίεργα σενάρια του Levalet

Εικόνα του άρθρου Τα... περίεργα σενάρια του Levalet
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/04/2022, 14:03
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Με αυτό που δεν βγάζει νόημα έχει συντονιστεί ο Γάλλος καλλιτέχνης δρόμου Charles Leval, το οποίο εκφράζει σε ευφυή site-specific έργα χρησιμοποιώντας χαρτί κραφτ και σινική μελάνη.

Τα έργα του γνωστού με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Levalet», τοιχοκολλημένα δίπλα σε παράθυρα και πεζοδρόμια ή με ακρυλικό σε καμβά, είτε είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα μιας όχι καλής μέρας είτε ανακαλύπτουν χιούμορ στο παράλογο και το παράδοξο.

Σε πρόσφατα έργα του απεικονίζονται μια θυμωμένη αγέλη σκύλων, ένας οικοδόμος που φυτεύει στο τσιμέντο ένα ήδη ανθισμένο λουλούδι, ένας που παίζει γκολφ και καταφέρνει να βάλει το μπαλάκι μέσα σε ένα λούκι. Οι χαρακτήρες του είναι συνήθως σε φυσικό μέγεθος και οι εκφράσεις τους είναι σοβαρές, δείχνοντας αδικαιολόγητη συγκέντρωση ή έκπληξη όταν έχει ξεφύγει η κατάσταση.   

Αυτή την περίοδο ο Levalet προσθέτει έργα στη σειρά του «Odyssée» και εκθέτει στην γκαλερί Dorothy Circus στο Λονδίνο έως τις 26 Απριλίου Tίτλος της έκθεσης «Let's Get Lost».

Ταξίδι στο δημιουργικό σύμπαν του Levalet είναι εφικτό στον λογαριασμό του στο Instagram ( https://www.instagram.com/levalet.art/).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back