Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα ογκώδη… στη θέση τους

Εικόνα του άρθρου Τα ογκώδη… στη θέση τους
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/10/2020, 10:51
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα ογκώδη απορρίμματα στον Δήμο, πρακτικά δεν μαζεύονται εδώ και καιρό. Παρότι ο Δήμος Ιωαννιτών διατεινόταν μέχρι τέλη Αυγούστου ότι τα ογκώδη μαζεύονται «με εντατικούς ρυθμούς», δίνοντας την εντύπωση ότι υπάρχει μηχανισμός, χτες ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βαγγέλης Πήχας παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα.

Είπε στο δημοτικό συμβούλιο ότι δεν υπάρχει εργολάβος για τα ογκώδη, ότι υπήρξε μια «μικρή εργολαβία» που τελείωσε και ότι κατόπιν, οι οδηγοί που ήρθαν από τον ΟΑΕΔ, οι 2 στους 3 δεν έχουν εμπειρία φορτηγού.

 Ωστόσο, παραμένει το γεγονός ότι έχουν εξαφανιστεί οι κάδοι, αυτό δεν είναι ευθύνη των πολιτών και η αποτυχία της διαχείρισης, βαραίνει την αντιδημαρχία…

Από σήμερα, σύμφωνα με τον κ. Πήχα, το πρόβλημα θα λυθεί, καθώς «με απόφαση  του δημάρχου θα μεταφερθούν οδηγοί και θα ξεκινήσει η αποκομιδή».

Εκτός αυτών, ο κ. Πήχας προκάλεσε την αντίδραση του επικεφαλής της Ενότητας Πολιτών Θωμά Μπέγκα, όταν είπε ότι «δεν υπήρχε καμία χωροθέτηση κάδων».

«Αυτό που λέει ο κ. Πήχας είναι στο όριο του ψέματος. Να πάρει θέση επίσημα η υπηρεσία» είπε ο κ. Μπέγκας. Ο κ. Πήχας επέμεινε ότι η υπηρεσία τού απάντησε ότι δεν υπήρξε χωροθέτηση.  

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back