Λυκ πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα Γυμνάσια έπαιξαν πινγκ πονγκ

Εικόνα του άρθρου Τα Γυμνάσια έπαιξαν πινγκ πονγκ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/05/2022, 19:29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Σάββατο 14 Μαΐου  στο κλειστό του 10ου  Γυμνασίου  Ιωαννίνων βρέθηκαν πάνω από 50  μαθητές–τριες  των γυμνασίων της πόλης και πήραν μέρος στο γυμνασιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης. 

Ήταν το 8ο πρωτάθλημα Γυμνασίων, που διοργάνωσε ο διευθυντής του σχολείου Κώστας Καμπέρης, με τη συνδρομή του τοπικού αθλητικού συλλόγου  «Φίλοι Επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ιωαννίνων».

Τις πρώτες θέσεις και τα χρυσά μετάλλια στα κορίτσια χωρίς δελτίο και με δελτίο κατέκτησαν  αντίστοιχα η Παναγιώτα Κρέκη (11ο Γυμνάσιο) και η Βασιλική Γκογκάκη (1ο Ανατολής). Τη 2η θέση και τα ασημένια μετάλλια η Παναγιώτα Σιντόρη (10ο Γυμνάσιο) και η Γεωργία Καρανάσιου( 1ο Ανατολής). Την 3η θέση και αργυρά μετάλλια η Σοφία Ντοβάνη (11ο Γυμνάσιο) και η Αλεξία Τσαρή (10ο Γυμνάσιο).

Στα αγόρια τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν στη κατηγορίες χωρίς δελτίο και με δελτίο αντίστοιχα ο Πέτρος Γκόντας (Γυμνάσιο Λογγάδων) και Φίλιππος Μανούσης (10ο Γυμνάσιο). Την 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο ο  Ηλίας Αγγέλης (10ο Γυμνάσιο) και την 3η θέση αργυρό μετάλλιο ο Κωνσταντίνος Σιντόρης (10ο Γυμνάσιο) και Παύλος Τρασιάς (Γυμνάσιο Περάματος).

Τέλος, ο γιαννιώτης αθλητής Γιώργος Κοσμάς κατέκτησε την 3η θέση στην πανελλήνια τελική φάση των Παίδων, που έγινε στην Ορεστιάδα στις 29, 30/4 και 1/5/2022. Επίσης με την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης όπου αγωνίζεται με υποσχετική ενός έτους, κατέκτησαν την 3η Πανελλήνια θέση στο ομαδικό αγώνισμα.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3