Λυκ πίσω

«Τα είπαν» σύλλογος Ζωσιμαίας και Γιάννενα τώρα

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/07/2020, 17:53

Ο Άρης Μπαρτζώκας, επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα τώρα» μαζί με τους κ.κ. Φαρσαρώτα και Χούσο, συνάντησαν τους εκπροσώπους του Συλλόγου Αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής, Θανάση Δάλλα και Μιχάλη Παντούλα.

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου «εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επαναλειτουργία της Ζωσιμαίας Σχολής ως πρότυπο σχολείο και αναφέρθηκαν στις δράσεις και τις ενέργειες του συλλόγου τους, εξέθεσαν τις προτάσεις τους για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που προβλέπονται από το νομοσχέδιο και ανέπτυξαν το όραμά τους για το μέλλον της Ζωσιμαίας Σχολής», σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης, η οποία αναφέρει επίσης:

«Ιδιαίτερη μνεία έγινε στη δημιουργία ομίλων αριστείας, δημιουργικότητας και καινοτομίας, στους οποίους μπορούν να συμμετέχουν μαθητές και από άλλα δημόσια σχολεία της πόλης».

ΣΧΟΛΙΑ
Ελένη
Συναντήθηκαν, γράφετε, ο επικεφαλής του Γιάννενα τώρα και εκπρόσωποι του συλλόγου αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής και αντηλλαξαν απόψεις για το μέλλον του σχολείου! Πολύ χαριτωμένα όλα αυτά! Ο λαός μάλιστα λέει μια χοντροκομμένη παροιμία για ανάλογες καταστάσεις,που δε θα την αναφέρω, αλλά θα ρωτήσω ποιός πληρώνει το μάρμαρο της προτυποποίησης του λυκείου Ζωσιμαίας Σχολής. Οι καθηγητές είναι η απάντηση! Όλοι τους είναι υπεράριθμοι πλέον και ψάχνουν να βρουν ή και βρήκαν οργανικές θέσεις σε άλλα σχολεία της πόλης. Το ΓΕΛ Ζωσιμαίας δεν υφίσταται πλέον . Από του χρόνου θα είναι ένα άλλο σχολείο! Όσο για τους ομίλους αριστείας ,στους οποιους αναφέρονται οι απόφοιτοι, είναι υπόθεση των καθηγητών του σχολείου, τι λόγος τους πέφτει?( Ή νομίζουν ότι τους πέφτει??)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back