Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα Β. Τζουμέρκα «βλέπουν» προς Κάτω Χώρες

Εικόνα του άρθρου Τα Β. Τζουμέρκα «βλέπουν» προς Κάτω Χώρες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/04/2022, 17:54
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ολοκληρώθηκαν  με επιτυχία οι δράσεις τουριστικής προβολής και προώθησης  του προορισμού  «Δήμος Βορείων Τζουμέρκων» στις αγορές-χώρες στόχους της Ολλανδίας και του Βελγίου.

Στις τουριστικές αγορές Ολλανδίας και Βελγίου στόχευσε ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων με την τουριστική προβολή, μεταξύ Σεπτέμβριου 2021 και Απρίλιου 2022.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η πρώτη προωθητική ενέργεια συνίστατο στο «σχεδιασμό και τη δημιουργία οπτικού υλικού» για το τουριστικό προϊόν της περιοχής, καθώς και την εκπόνηση μελέτης διερεύνησης - ανάλυσης, καταγραφής και στοιχειοθέτησης επιλεγμένου ενδιαφέροντος τουριστικών γραφείων, πρακτόρων, ενώσεων και εξειδικευμένων τουριστικών μέσων επικοινωνίας στις δύο χώρες.

Η δεύτερη ενότητα ήταν ένα οδοιπορικό 12 ημερών στο Βέλγιο και την Ολλανδία, , με συμμετοχή σε εξειδικευμένες εκθέσεις και προκαθορισμένες συναντήσεις B2B με εκπροσώπους τουριστικών γραφείων , επαγγελματικών εκπροσώπων τουρισμού, φορείς , τον ΕΟΤ Κάτω Χωρών, ΜΜΕ, bloggers κ.ά.

Σύμφωνα με τον Δήμο, «η ανταπόκριση και στις δύο χώρες ήταν ιδιαίτερα θετική και επιτυχημένη, με αποτέλεσμα το υψηλό ενδιαφέρον για περαιτέρω ανάδειξη - προτίμηση του προορισμού από Ολλανδούς και Βέλγους επισκέπτες, καθώς και η διάθεση για ‘χτίσιμο’ συνεργασίας μεταξύ των αντίστοιχων επαγγελματιών – φορέων».

«Συνεχίζουμε συστηματικά την προβολή της περιοχής μας σε εξειδικευμένες αγορές – χώρες στόχους, σε άμεση συνεργασία με τους επιχειρηματίες του τουρισμού, αποσκοπώντας όχι μόνο στη διατήρηση αλλά στην αύξηση  του ρυθμού της τουριστικής ανάπτυξης των Τζουμέρκων», ανέφερε σε δήλωσή του ο δήμαρχος, Γιάννης Σεντελές.

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back