ΗΠΕΙΡΟΣ

Τα ξεραμένα «λεφτόδεντρα» και τα «δήθεν ξεσπάσματα του περιφερειάρχη»

Εικόνα του άρθρου Τα ξεραμένα «λεφτόδεντρα» και τα «δήθεν ξεσπάσματα του περιφερειάρχη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/11/2023, 21:54
ΗΠΕΙΡΟΣ

Οι δηλώσεις του υφυπουργού Υποδομών Νίκου Ταχιάου ότι δεν υπάρχουν «λεφτόδεντρα» για τους οδικούς άξονες της Πρέβεζας, και δη για τη σύνδεση της πόλης με την Ιόνια οδό, όπως και η... «αντιπολιτευτική» στάση του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη, που προεκλογικά υπόσχονταν δρόμους χωρίς να έχει εξασφαλίσει καμία χρηματοδότηση, προκάλεσαν την πολιτική αντίδραση της περιφερειακής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον Γιώργο Πρέντζα.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» χαρακτηρίζει τις δηλώσεις Ταχιάου «πρόκληση» και τα «δήθεν ξεσπάσματα του περιφερειάρχη» για τις δηλώσεις του υφυπουργού «κοροϊδία».

Σε ανακοίνωσή της, η παράταξη αναφέρει ότι τα τελευταία χρόνια, Κυβέρνηση και Περιφέρεια «αντί να φτιάξουν ασφαλείς δρόμους, το μόνο που δημιουργούν είναι κυκλικούς κόμβους που δεν χωράνε να περάσουν τα φορτηγά. Η οδική ασφάλεια ξεκινά και εξαντλείται στους κυκλικούς κόμβους αφήνοντας απέξω όλο το μήκος της παραλιακής οδού που κρύβει παγίδες θανάτου κάθε λίγα μέτρα».

Θυμίζει δε τις προεκλογικές δηλώσεις του κ. Καχριμάνη περί κατασκευής των οδικών αξόνων της Πρέβεζας. «Τώρα ξαφνικά τα ‘λεφτόδεντρα’ ξεράθηκαν…» αναφέρει.

Τέλος, τονίζει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάτοικοι της Πρέβεζας εμπαίζονται: «Προεκλογικά και το 2019 και η κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωνε ότι ήταν έτοιμη για να δημοπρατήσει το έργο σύνδεσης της Πρέβεζας με την Ιόνιο οδό. Και μετά τις εκλογές αποδείχτηκε ότι δεν είχαν έτοιμες ούτε τις μελέτες».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back