ΕΚΛΟΓΕΣ

Τ. Καλογιάννη-Εργαζόμενοι ΔΕΥΑΙ: με αλληλεγγύη και σεβασμό

Εικόνα του άρθρου Τ. Καλογιάννη-Εργαζόμενοι ΔΕΥΑΙ: με αλληλεγγύη και σεβασμό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/09/2023, 14:45
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με την πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΙ είχε συνάντηση η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα_2023» και υποψήφια δήμαρχος Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την ανάγκη πρόσληψης νέου μόνιμου προσωπικού, την αποδέσμευση της ΔΕΥΑΙ από το Σύνδεσμο Ύδρευσης Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων για την οποία υπάρχει και μελέτη από το 2014, καθώς και την επίσπευση των απαιτούμενων ενεργειών για να πιστοποιηθεί η διαχειριστική επάρκεια του φορέα σχετικά με την απρόσκοπτη διαχείριση χρηματοδοτήσεων από τα ευρωπαϊκά διαρθρωτικά ταμεία νέων έργων υποδομής.

Η διοίκηση του συλλόγου αναφέρθηκε στις δικαστικές εκκρεμότητες που υπάρχουν οι οποίες δεν διασφαλίζουν το αναγκαίο ήρεμο κλίμα στην επιχείρηση.

Η κα Καλογιάννη εκτιμά ότι η ΔΕΥΑΙ μπορεί να καταστεί πρότυπο, στον τομέα της, για τη Δυτική Ελλάδα, με την προϋπόθεση της συνεργασίας με τα στελέχη της επιχείρησης, «υπό καθεστώς αλληλεγγύης και σεβασμού» όπως επισημαίνεται.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back