ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Σε Κόνιτσα και Β. Τζουμέρκα με τα «πρώτα μέτρα»

Εικόνα του άρθρου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Σε Κόνιτσα και Β. Τζουμέρκα με τα «πρώτα μέτρα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/04/2023, 18:48
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Σε Κόνιτσα και Βόρεια Τζουμέρκα περιόδευσαν οι υποψήφιοι-ες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο νομό’ Ιωαννίνων.

Στην Κόνιτσα έγινε η εκδήλωση παρουσίασης θέσεων του κόμματος, στο δημαρχείο, με κεντρικούς ομιλητές τον συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ στα Γιάννενα, Σάββα Δημητριάδη και τον συντονιστή της ΟΜ Κόνιτσας Λάμπρο Ράπτη.

Μίλησαν επίσης οι υποψήφιοι-ες Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, Χρήστος Γρίβας, Κωστούλα Μάκη, Θανάσης Οικονόμου, Λίλα Σουλελέ, Γιάννης Στέφος και Μερόπη Τζούφη, και ακολούθησε αναλυτική συζήτηση με τον κόσμο για ζητήματα όπως η συρρίκνωση της ελληνικής περιφέρειας και η «ανάγκη εφαρμογής ενός νέου παραγωγικού μοντέλου, μέχρι την εργασιακή επισφάλεια που πλήττει κυρίως τους νέους ανθρώπους» όπως τονίστηκε σχετικά.

Στην επίσκεψη στις κοινότητες Μονολιθίου και Πλατανούσας του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, έγινε αναφορά στην ερήμωση της υπαίθρου, στο προβληματικό οδικό δίκτυο αλλά και στις δυνατότητες ανάπτυξης που προσφέρει η περιοχή. Οι υποψήφιοι κ.κ. Αλμπάνης, Μάκη, Σουλελέ, Στέφος και Τζούφη, ο συντονιστής της Οργάνωσης Μελών Βορείων Τζουμέρκων Νίκος Καρατζένης και η Ελένη Κολοκούρη, μέλος της Ν.Ε. και υπεύθυνη οργανωτικού της ΟΜ Β. Τζουμέρκων, μαζί με τα μέλη της οργάνωσης, αναφέρθηκαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «στα πρώτα μέτρα που θα λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας που δυσχεραίνει την καθημερινότητα των πολιτών, την ενίσχυση των  ανθρώπων που κρατούν ζωντανή την ελληνική επαρχία, αλλά και την ανάγκη να δοθούν επαρκή κίνητρα για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και ιδιαίτερα των ορεινών και απομονωμένων περιοχών».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back