ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΣΥΡΙΖΑ για «Ιωάννινα-Κακαβιά»: Καμία έκπληξη

Εικόνα του άρθρου ΣΥΡΙΖΑ για «Ιωάννινα-Κακαβιά»: Καμία έκπληξη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/04/2023, 00:29
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Κάθε άλλο παρά έκπληκτος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ιωαννίνων με την ακύρωση του διαγωνισμού για τον οδικό άξονα «Ιωάννινα-Κακαβιά». «Δεν προκάλεσε έκπληξη σε μας…» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για μια δημοπράτηση «που έγινε άρον άρον για προεκλογικές σκοπιμότητες ή για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων εργολαβικών συμφερόντων». Για την τοποθέτησή του αυτή επικαλείται το σκεπτικό της ακύρωσης του διαγωνισμού εκ μέρους της Ενιαίας Αρχής Δημόσιων Συμβάσεων. «Το αιτιολογικό υπονοεί φωτογραφικές διατάξεις, συνήθης τακτική του απερχόμενου πρωθυπουργού Μητσοτάκη και των ‘αρίστων’ του» επισημαίνει.

Υπενθυμίζει δε ότι «η απερχόμενη κυβέρνηση αρχικά πετσόκοψε το φυσικό αντικείμενο του έργου μετατρέποντας τον από Ιόνια Οδό σε εθνική της δεκαετίας του 70. Δεν το έχει εντάξει σε κανένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα».

Και συμπληρώνει: «Έτσι χάθηκε μια ολόκληρη τετραετία. Μία τετραετία που κλείνει με ένα τεράστιο μηδενικό απολογισμό έργου για την Ήπειρο. Αν συμπληρώσουμε την τραγική ακρίβεια που χτυπάει τη μεγάλη πλειοψηφία  των Ηπειρωτών, τη μείωση του εισοδήματος, τη μείωση της πρωτογενούς παραγωγής, το άδειασμα των χωριών μας, είναι πλέον μονόδρομος η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και του Αλέξη Τσίπρα, για να γυρίσει η ζωή μας, για να φύγει η καθημερινή αγωνία, το χρωστάμε και στους ανθρώπους μας και στην κοινωνία. Όλοι στην κάλπη 21 Μαΐου για την απάντηση, στην απαξία που μας οδήγησαν».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back