Συνταξιούχοι: «Καμία περίοδος χάριτος στην κυβέρνηση»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/07/2023, 17:38

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ν. Ιωαννίνων με μακροσκελή ανακοίνωσή του, τονίζει ότι «ήδη από τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης οι εκτιμήσεις μας επιβεβαιώνονται, αφού η κυβέρνηση με σαφήνεια ξεκαθάρισε ότι θα  κρατήσει και θα αξιοποιήσει όλο το αντισυνταξιουχικό νομικό πλαίσιο, που  όλες οι κυβερνήσεις ψήφισαν και έχει αφανίσει τις συντάξεις μας, όλα τα δικαιώματα μας, αύξησε τα όρια ηλικίας για συνταξιοδότηση στα 67 χρόνια και πολλά άλλα».

Εκφράζει την αντίθεσή του και καλεί την κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματα των συνταξιούχων.

«Εκφράζουμε επίσης την αντίθεσή μας στις πρακτικές των λεγομένων αυξήσεων  της κυβέρνησης, που ουσιαστικά οδηγούν στην παραπέρα μείωση της αγοραστικής μας δύναμης. Έχουμε την εμπειρία των προηγούμενων αυξήσεων, όπου ένα εκατομμύριο συνταξιούχοι δεν πήραν καμιά αύξηση λόγω προσωπικής διαφοράς και δεν θα παίρνει αύξηση όσο αυτή παραμένει» συμπληρώνει και καταλήγει:

«Οι συνταξιούχοι θα συνεχίσουν μαζί με τους εργαζόμενους, τον λαό, την νεολαία να δυναμώνουν την πάλη τους και να αποτελούν την πραγματική αντιπολίτευση στο ιερό πεζοδρόμιο του αγώνα τη δύναμη εκείνη που θα επιβάλει το δίκαιο για μια καλύτερη ζωή». 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back