ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Σύννεφα» στην κερκίδα…

Εικόνα του άρθρου «Σύννεφα» στην κερκίδα…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/01/2019, 11:00
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι οργανωμένοι του ΠΑΣ (όπως και κάθε φίλος της ομάδας) δεν είναι ικανοποιημένη από την εικόνα της ομάδας και το έδειξαν στη συντριβή με την ΑΕΚ, αποχωρώντας από την κερκίδα.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ Γιάννινα πάει ακόμα παραπέρα και κατηγορεί ευθέως, με σκληρές συχνά εκφράσεις, τη διοίκηση Χριστοβασίλη για την εικόνα της ομάδας, αλλά και τους παίκτες.

Μερικά χαρακτηριστικά σημεία της ανακοίνωσης:

«Με παίχτες οι οποίοι είναι εμφανές ότι αγωνίζονται με δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία αφού ‘δεν ανοίγει μύτη’, με επαναλαμβανόμενα κρούσματα κακής εξωγηπεδικής ζωής για τα οποία είναι ενήμερος ο γενικός αρχηγός και τον πρόεδρο να σφυρίζει αδιάφορα. Δεν είμαστε ούτε θα γίνουμε αυτοί που θα τραβήξουμε το αυτί σε κανέναν απο τη στιγμή που οι προαναφερόμενοι δεν έχουν μέχρι σήμερα αντιληφθεί σε ποια ομάδα αγωνίζονται. Κι ευτυχώς δεν αποτελούν πλειοψηφία».

«Η αποψίλωση του ρόστερ κατά την τελευταία διετία και η μη ενισχυσή του με ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να σηκώσουν το βάρος της ιστορικής φανέλας πλέον βγάζει μάτι. Ο κ. Χρηστοβασίλης σαν εκπαιδευόμενος μάγος που βγάζει λαγούς από το καπέλο, την τελευταία διετία κατάφερε να πουλήσει ουκ ολίγους βασικούς ποδοσφαιριστές αποκομίζοντας σημαντικά οικονομικά οφέλη χωρίς την αναμενόμενη ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας στο όνομα της οικονομικής εξυγίανσης που μάλλον θα πεθάνουμε περιμένοντάς τη».

«Η ομάδα θα ξεφτιλίζεται μέσα στις 4  γραμμές, παιχτες που πράγματι μέχρι εκεί μπορούν θα φαίνονται ακόμα  χειρότεροι χωρίς βοήθεια και που ξερετε , στο τέλος μπορεί ο θεός  (Ρωσικής προέλευσης) να κάνει το θαύμα του και να σωθούμε».

«Όταν μετά το τέλος του ματς προσεγγίσαμε το αυτοκίνητο του προέδρου για να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας, γίναμε αποδέκτες υποτιμητικών σχολίων του τύπου ‘Που ήμασταν εμείς και τί ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα πριν έρθει αυτός’. Επειδή μάλλον ο πρόεδρος έχει κοντή μνήμη να του θυμίσουμε ότι όταν ανέλαβε τον ΠΑΣ το γήπεδό είχε το λιγότερο 5000 κόσμο και σήμερα δεν μπορεί να μαζέψει παραπάνω από 1500 άτομα.  Να του θυμίσουμε επίσης ότι ο ΠΑΣ πριν την έλευσή του δε χαριζόταν σε κανέναν, ούτε έκανε δημόσιες σχέσεις με ‘αναμενόμενες ήττες’. Ακόμα βουίζουν τα αυτιά μας από την ‘εκκωφαντική’ ήττα 0-4 από τη Λιβαδειά το 2014 με κάτω τα χέρια».

Οι οπαδοί κατηγορούν τον πρόεδρο ως «αποκλειστικά υπεύθυνο για ό,τι συμβαίνει» και τον προειδοποιούν να μην υλοποιήσει τη σκέψη για διεξαγωγή του ματς με τον ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική στο Καυτατζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
Τζιμ
Ο Ρωσος Θεός μας στέλνει και τον Μάνο; Ο ιδιος πρόεδρος (Χριστοβασίλης) δεν είναι που έχει σταθεροποιήσει την ομάδα στην πρώτη κατηγορία; Και μάλιστα επι των ημερών του βγήκαμε και Ευρώπη! Όποιος αγαπάει τον ΠΑΣ δεν εγκαταλείπει την ομάδα στο ημίχρονο.ν
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back