ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνεχίζεται το σήριαλ «Διεπαγγελματική»

Εικόνα του άρθρου Συνεχίζεται το σήριαλ «Διεπαγγελματική»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/01/2020, 18:54
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένα από τα μεγαλύτερα σήριαλ των τελευταίων ετών, είναι η Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας, η οποία όλο ιδρύεται και όλο παραμένει «προς ίδρυση», παρότι έχει ήδη διοίκηση. Οι εξαγγελίες περί ίδρυσης και αναγνώρισης διαδέχονται η μια την άλλη, αλλά φαίνεται τελικά ότι οι εταιρικές διαφορές «κολλάνε» την ίδρυση και αναγνώριση της οργάνωσης.

Την ερχόμενη Δευτέρα υπάρχει νέο ραντεβού στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με τον υπουργό Μάκη Βορίδη πάντως να δηλώνει ότι δεν θα κάνει «διαιτησία συμφερόντων».

Η Ένωση Αγροτών Ιωαννίνων εκφράζει την ανησυχία της μετά τις τελευταίες εξελίξεις, λέγοντας ότι «τορπιλίζουν για μια φορά ακόμη την δημιουργία της με αποτέλεσμα το τριετές σήριαλ να συνεχίζεται και το εθνικό προϊόν να μένει απροστάτευτο».

Η Ένωση διερωτάται εάν στόχος είναι «η συνέχιση της νοθείας και της ανεξέλεγκτης παραγωγής του εθνικού μας ΠΟΠ  προϊόντος για την αναγνώριση του οποίου δόθηκαν στο παρελθόν μάχες για την αναγνώρισή του;».

Με επιστολή στον πρωθυπουργό, η Ένωση ζητάει από την πολιτεία «να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να σταματήσει να παίζει τον ρόλο του παρατηρητή ώστε να δοθεί επιτέλους ένα τέλος στο τριετές σήριαλ με την δημιουργία της Διεπαγγελματικής», γιατί «μόνον έτσι θα μπει φραγμός στην ανεξέλεγκτη παραγωγή της φέτας και θα τηρηθούν οι κανόνες οι οποίοι προσδίδουν στην φέτα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά και για τον χαρακτηρισμό της ως ΠΟΠ προϊόν»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back