Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Συνελήφθη 49χρονη με καταδίκη για ισόβια

Εικόνα του άρθρου Συνελήφθη 49χρονη με καταδίκη για ισόβια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/03/2017, 21:40
ΗΠΕΙΡΟΣ

Μια 49χρονη Αλβανίδα συνέλαβαν οι αστυνομικοί στη Σαγιάδα χτες, Δευτέρα πρωί.

Η σύλληψη της 49χρονης γυναίκας, που κατηγορείται για πλαστογραφία, έγινε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Μαυροματίου, όταν κατά τον διαβατηριακό έλεγχο στο σημείο εξόδου, έδειξε διαβατήριο με πλαστή σφραγίδα εξόδου.

Από τον έλεγχο των στοιχείων ταυτότητάς της εξακριβώθηκε επίσης δακτυλοσκοπικά ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών,  με ποινή ισόβιας κάθειρξης και χρηματική ποινή 402.000 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και αλλοδαπών.

Άλλες συλλήψεις

Στο πλαίσιο έρευνας του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, εξιχνιάστηκαν δύο ακόμη περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων, που έγιναν τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, σε καταστήματα στο χώρο της λαϊκής αγοράς Άρτας.

Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 23χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε συλληφθεί το μεσημέρι της Κυριακής στην Άρτα, για τη διάπραξη διαρρήξεων σε καταστήματα στην ίδια περιοχή. 

Ειδικότερα, προέκυψε ότι ο 23χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 18 έως 20 Φεβρουαρίου, διέπραξε δύο ακόμη κλοπές - διαρρήξεις σε καταστήματα στο χώρο της λαϊκής αγοράς Άρτας, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά από τις ταμειακές μηχανές. Η συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

Εξιχνίαση κλοπής στο Ράγιο 

Από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών, εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής, η οποία διαπράχθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 5 έως 9 Ιανουαρίου 2017, στο Ράγιο Θεσπρωτίας.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη, 28χρονου Αλβανού. Ειδικότερα όπως εξακριβώθηκε προανακριτικά, ο 28χρονος μπήκε σε εργοτάξιο στα Γίτανα και αφαίρεσε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και εργαλεία, ιδιοκτησίας της Εφορείας Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί  το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back