Oikonomou pisoi
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Συνέδριο στην πρώην Παπαζόγλειο Σχολή

Εικόνα του άρθρου Συνέδριο στην πρώην Παπαζόγλειο Σχολή
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/05/2022, 01:28
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

To 1ο Συνέδριο Υποψηφίων Διδακτόρων και Μεταδιδακτορικών Ερευνητών και Ερευνητριών διοργανώνει το Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημιακού Ερευνητικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στις 27 και 28 Μαΐου, στην πρώην Παπαζόγλειο Υφαντική Σχολή, στα Γιάννενα.

Στις 27 Μαΐου, στις 19:00, θα γίνει ομιλία του Δημήτρη Τζιόβα, καθηγητή Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Birmingham. Ο τίτλος της ομιλίας του είναι: «Οι χρόνοι του παρ(ελθ)όντος: παροντισµός, τραύµα και (µετα)µνήµη».

Σκοπός του συνεδρίου, όπου συμμετέχουν 62 υποψήφιοι διδάκτορες και μεταδιδακτορικοί ερευνητές/τριες, είναι να ενθαρρύνει τους νέους και τις νέες επιστήμονες να κοινοποιήσουν τα πορίσματα των ερευνών τους ώστε να λάβουν ανατροφοδότηση και να συμμετάσχουν σε μία ευρύτερη συζήτηση σε θεματικές εντός αλλά και πέραν του ερευνητικού τους πεδίου. Επίσης, φιλοδοξεί να προωθήσει τον διάλογο και να ενδυναμώσει τις «συναντήσεις» μεταξύ των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας στο πλαίσιο ενός διαθεματικού και διεπιστημονικού διαλόγου προάγοντας διεπιστημονικές ωσμώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back