Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνάντηση για το γήπεδο και απολογίες...

Εικόνα του άρθρου Συνάντηση για το γήπεδο και απολογίες...
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/01/2017, 21:54
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με τον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης. Βασικό θέμα της κουβέντας, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στους «Ζωσιμάδες», που προκάλεσε και εντάσεις στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο κ. Χριστοβασίλης ενημέρωσε τον κ. Καχριμάνη για τις συναντήσεις και επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα σχετικά με το θέμα τόσο του γηπέδου όσο και όλων των εγκαταστάσεων τις οποίες χρησιμοποιεί η ομάδα. Ο περιφερειάρχης από την πλευρά του, δήλωσε «παρών» για τα τεκταινόμενα στην ομάδα. Το θέμα του γηπέδου παραμένει κρίσιμο, ειδικά μετά από περιόδους κακοκαιρίας. Οι «Ζωσιμάδες» είναι ιδιοκτησία της ΓΓΑ, αλλά τη «χρέωση» του αγωνιστικού χώρου την έχει ο ΠΑΣ, σύμφωνα με τη σύμβαση που έχει υπογράψει. Η Περιφέρεια έχει στηρίξει οικονομικά παρεμβάσεις στο παρελθόν, αλλά τούτη φορά όλα δείχνουν ότι ο αγωνιστικός χώρος στους «Ζωσιμάδες» θα πρέπει να ανανεωθεί ριζικά.

Στο μεταξύ, η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε σε απολογία τον ΠΑΟΚ για τις ζημιές που προκάλεσαν στις κερκίδες οι οπαδοί της ομάδας στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων, αλλά και του κ. Χριστοβασίλη στον αγώνα, καλείται σε απολογία και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Στα αγωνιστικά, οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν με τον ΠΑΟΚ προπονήθηκαν στο Παραλίμνιο, καθότι η βροχή δεν επέτρεψε την προπόνηση στο Πανηπειρωτικό. Οι υπόλοιποι, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back