ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Συμπαραστάτης του Δημότη οσονούπω

Εικόνα του άρθρου Συμπαραστάτης του Δημότη οσονούπω
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/06/2016, 11:46
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

​Την ερχόμενη εβδομάδα, θα ξεκινήσει η λειτουργία του γραφείου του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, στον πεζόδρομο της Κωλέττη. 

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 15 Ιουνίου. Ο «Τύπος» είχε αναδείξει τη σημαντική, πολύμηνη καθυστέρηση στη λειτουργία του θεσμού. Το δημοτικό συμβούλιο είχε προχωρήσει στην ανάδειξη του δικηγόρου Χρήστου Πάνου ως Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης από τον Ιανουάριο. 

Ο δήμαρχος δικαιολόγησε την καθυστέρηση λέγοντας ότι όλο αυτό το διάστημα ετοιμάζονταν ο κανονισμός λειτουργίας, τα έντυπα αιτήσεων και διάφορα άλλα κείμενα. Να θυμίσουμε ότι σήμερα υπάρχει μόνο ο Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Ηπείρου, τον ρόλο του οποίου έχει αναλάβει εδώ και χρόνια ο δικηγόρος Αποστόλης Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου είχε επισημάνει ουκ ολίγες φορές την ανάγκη οι μεγάλοι δήμοι της Ηπείρου να προχωρήσουν στην ανάδειξη συμπαραστατών προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back