Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συμπαραστάτης εκ νέου ο Χρήστος Πάνος

Εικόνα του άρθρου Συμπαραστάτης εκ νέου ο Χρήστος Πάνος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/02/2020, 20:56
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τον νέο Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης εξέλεξε το δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων. Πρόκειται για τον δικηγόρο Χρήστο Πάνο, ο οποίος είχε υπηρετήσει στη συγκεκριμένη θέση και κατά την προηγούμενη θητεία, που ήταν και η πρώτη στον Δήμο Ιωαννιτών.

Για τη θέση του Συμπαραστάτη κατατέθηκαν συνολικά έξι  υποψηφιότητες –με τη μία να αποσύρεται μία μέρα πριν.

Οι επικεφαλής των παρατάξεων έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στον κ. Πάνο και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του. Ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ δήλωσε από την πλευρά του: «Ο Συμπαραστάτης είναι νας σημαντικός θεσμός που μπορεί να εξυπηρετήσει αποτελεσματικά τους δημότες και να αντιμετωπίσει προβλήματα που υπάρχουν. Οφείλουμε να υποσχεθούμε ότι θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειές του».

Από την ψηφοφορία απείχαν οι παρατάξεις «Λαϊκή Συσπείρωση» και «Αριστερή Παρέμβαση».

Ο κ. Πάνος, στην τοποθέτησή του, ανέφερε: «Είναι τιμητικό για τον Δήμο που ξεκίνησε την εφαρμογή του θεσμού τα προηγούμενα χρόνια. Ο Δήμος στάθηκε και πρέπει να στηριχθεί. Πρέπει οι πολίτες να ξέρουν ότι υπάρχει μια ανεξάρτητη αρχή που βοηθάει στο να επιλύονται προβλήματα μεταξύ Δήμου και πολιτών. Και ο Δήμος, από την άλλη, πρέπει να προχωρά στις βελτιώσεις που χρειάζονται».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back