Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Νίκου Ακριτίδη

Εικόνα του άρθρου Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Νίκου Ακριτίδη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/02/2021, 14:38
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων και ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του γιατρού Νίκου Ακριτίδη.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, σε ψήφισμά του, μετά από έκτακτη συνεδρίασή του, σημειώνει για τον Νίκο Ακριτίδη ότι «υπηρέτησε επί πολλά χρόνια την επιστήμη του με ήθος και υψηλή κατάρτιση, το Εθνικό Σύστημα Υγείας με συνέπεια  και την κοινωνία με ευαισθησία». Εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος και κάνει γνωστό ότι θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του και θα διαθέσει χρηματικό ποσό για την ενίσχυση των κοινωνικών και προνοιακών δομών του Δήμου.

Από την πλευρά της Περιφέρειας Ηπείρου, εκδόθηκε ανακοίνωση με τα συλλυπητήρια του περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη. «Σήμερα πενθούμε την απώλεια του Νίκου Ακριτίδη. Του ιατρού που συνέδεσε το όνομά του με την Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου ‘Χατζηκώστα’ Iωαννίνων. Του επιστήμονα που πρόσφερε ανιδιοτελώς υπηρεσίες αδιακρίτως προς κάθε πολίτη. Η συμβολή του στην οργάνωση και λειτουργία της Κλινικής είναι ανεκτίμητη για αυτό -αν και πέρασαν αρκετά χρόνια από τη συνταξιοδότησή του- μνημονεύονται μέχρι και τις ημέρες μας το όνομά του, η θητεία του, οι επιστημονικές του γνώσεις. Είμαστε ευγνώμονες και θα τον θυμόμαστε πάντα. Αιώνια του η μνήμη» αναφέρει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back