Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Σύλληψη για τις «κουμπουριές» στον αέρα

Εικόνα του άρθρου Σύλληψη για τις «κουμπουριές» στον αέρα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/09/2016, 18:17
ΗΠΕΙΡΟΣ


Συνελήφθη, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Νεοχώρι Άρτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Άρτας, ένας 68χρονος, για άσκοπους πυροβολισμούς και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, προχθές στο Νεοχώρι Άρτας, ο 68χρονος ευρισκόμενος στην αυλή του σπιτιού του, προέβη σε άσκοπους πυροβολισμούς με κυνηγετικό όπλο.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 68χρονος κατείχε δύο κυνηγετικά όπλα, με ληγμένες άδειες κατοχής, τα οποία και κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.

Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε Θεσπρωτία και Άρτα

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, δύο περιπτώσεις διαρρήξεων -  κλοπών από σπίτια στον Λια Θεσπρωτίας.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 28χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης των κλοπών.

Από τη διερεύνηση των υποθέσεων  προέκυψε ότι ο 28χρονος εμπλέκεται σε δύο διαρρήξεις - κλοπές σε σπίτια που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από 01-09-2012 έως 12-03-2013 στον Λια Θεσπρωτίας, απ’ όπου αφαιρέθηκαν ρούχα, ποτά και ένα μαχαίρι αντίκα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών.

Ακόμη, συνελήφθησαν χθες, στην Άρτα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και του Τμήματος Τροχαίας Άρτας, δύο Ρομά, ηλικίας 50 και 36 ετών, κατηγορούμενες για κλοπή και απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο γυναίκες, ενεργώντας από κοινού, κατά το χρονικό διάστημα από 3 έως και 4 Σεπτεμβρίου, στους Αγίους Αναργύρους Άρτας, διέπραξαν τα παρακάτω: Εισήλθαν σε σπίτι 82χρονης Ελληνίδας και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε σπίτι 77χρονης Ελληνίδας.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

 

Συλλήψεις για ηχορύπανση

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο στην Ηγουμενίτσα και στην Πλαταριά Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, τρεις Ελλήνες, ηλικίας 40, 34 και 21 ετών, ως ιδιοκτήτες και ως προσωρινά υπεύθυνος αντίστοιχα, καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για ηχορύπανση και στέρηση αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ανωτέρω, καθώς όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης στα καταστήματά τους, λειτουργούσαν μουσική παραβιάζοντας τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου ενώ επίσης στερούνταν αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back