Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Συλλήψεις για μεταφορά ναρκωτικών

Εικόνα του άρθρου Συλλήψεις για μεταφορά ναρκωτικών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/07/2019, 21:38
ΗΠΕΙΡΟΣ

Με τις κατηγορίες της μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και της παράνομης εισόδου στη χώρα συνελήφθησαν σήμερα στο στο Ράγιο Θεσπρωτίας ένας 40χρονος και ένας 36χρονος από αστυνομικούς της Δίωξης Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που έγινε, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών καθώς και στα πίσω καθίσματα, ενενήντα εννέα 99 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 102 κιλών και 590 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν, καθώς επίσης και συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 0,2 γραμμαρίων, που βρέθηκε στην κατοχή του 36χρονου, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων οχημάτων και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπρόσθετα, όπως προέκυψε κατά τον αστυνομικό έλεγχο, ο 36χρονος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. 

Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη τυχόν συνεργών τους. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back