ΗΠΕΙΡΟΣ

Συλλαλητήριο στην Πρέβεζα

Εικόνα του άρθρου Συλλαλητήριο στην Πρέβεζα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/09/2022, 12:30
ΗΠΕΙΡΟΣ

Στις 5 Οκτωβρίου, στις 7 μμ καλούν σε συγκέντρωση, μπροστά στο δημαρχείο Πρέβεζας, τα σωματεία εργαζομένων στο ΚΤΕΛ-Οδηγών φορτηγών Πρέβεζας, εργαζομένων στο Τουρισμό – Επισιτισμό Πάργας και Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων –σωματειακή επιτροπή Πρέβεζας.

«Καλούμε σε ξεσηκωμό με απεργίες και πολύμορφες κινητοποιήσεις. Επιδιώκουμε το εργατικό κίνημα να τροφοδοτήσει ευρύτερη παλλαϊκή δράση και πολύμορφες παλλαϊκές κινητοποιήσεις. Για να καθορίσει ο λαός τις εξελίξεις κόντρα στο κλίμα κοινοβουλευτικής αναμονής. Με αυτό το κριτήριο και κοινό βηματισμό θα δώσουμε τη μάχη να πετύχει η απεργία στις 9 Νοέμβρη με πρώτο βήμα τη συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο το οποίο καλεί το νομαρχιακό παράρτημα Πρέβεζας της ΑΔΕΔΥ στις 5 Οκτώβρη στις 7 μμ μπροστά στο δημαρχείο» τονίζουν και συμπληρώνουν:

«Απέναντι στην απώλεια του λαϊκού εισοδήματος και των απωλειών της τάξης του 30% που προκύπτουν μέσα από την λεηλασία του εισοδήματος από την έκρηξη ακρίβειας προβάλλουμε τη διεκδίκηση πραγματικών αυξήσεων που είναι αναγκαίο να συνοδεύεται από τη διεκδίκηση δραστικών μέτρων ενάντια στην ακρίβεια που ληστεύει το λαϊκό εισόδημα. Διαφορετικά η όποια αύξηση στο μισθό θα ακυρώνεται από τον πρώτο λογαριασμό του ρεύματος ή την επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ κ.α.».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back